עבור לתוכן

קניית כרטיס חדש 9800SE AIW לאומגה

Featured Replies

פורסם

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה:

9800SE AIW

מה אתה אומרים זה שווה נכון?

גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט

וגם במחיר טוב

וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה

מה אתה אומרים?

פורסם

זה יקר...

ממש חשוב לך הAIW? כי אפשר לקנות RADEON 9800 PRO ב1500 שקל. לא יותר שווה?

וב500 שקל כרטיס טלוויזיה.

וזה גם מחיר משוגע ל9800E לא נראה לי שווה

פורסם

אם הAIW חשוב לך זה מחיר לא רע, הוא לא מחיר מצויין כמו שמכרו אותו פעם אבל עצם העובדה שבחנויות אחרות כבר לא מוכרים אותו לא משאירה לך ברירות אחרות.

פורסם

אם הAIW חשוב לך זה מחיר לא רע, הוא לא מחיר מצויין כמו שמכרו אותו פעם אבל עצם העובדה שבחנויות אחרות כבר לא מוכרים אותו לא משאירה לך ברירות אחרות.

וכמובן שגם אצל היבואן שלהם ב-1574 אבל כנראה ללא התחייבות!

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4737&PHPSESSID=3a8f7be2b8cc1aabcc4dd5d398f4237f

9800P יהיה יותר טוב ויציב ממנו אפילו עם האומגה, הבעיה היא למצוא כרטיס ווידאו/TV באיכות כזאת כמו ה-AIW

ןאם אין לך PCI, פנוי או משהו כזה, ואתה ממש רוצה את האופציות האלה אז לא תהיה לך ברירה ללכת על ה- SE

חןץ מזה יש פתרונות לא רעים של 5900XT עם VIVO

או ASUS 9600XT גם עם VIVO יותר חלש ממנו אבל נותן תמיכה טובה יותר ל- DX9 וב- AA/AF

פורסם

מה ההבדל בים 9800PRם לבין SE?

פורסם

לא מומלץ, אפילו שזה AIW לך על ה9800PRO שיותר זול ב500 ש"ח מקסימום תחפש כרטיס טלוויזיה הם לא כאלה יקרים.

לLethal_Acid בקשר לשאלה שלך תעשה חיפוש בפורום הנושא הזה כבר חרוש פה..

פורסם

למיטב הבנתי לאחר התקנת אומגה הכרטיס איננו נופל בביצועיו מ9800PRO ואפילו 9800XT

נוסיף לזה את AIW

אחריות 3 שנים לכרטיס

נראה לי בחירה מוצלחת למי שיש כסף

פורסם

לא מומלץ, אפילו שזה AIW לך על ה9800PRO שיותר זול ב500 ש"ח מקסימום תחפש כרטיס טלוויזיה הם לא כאלה יקרים.

לLethal_Acid בקשר לשאלה שלך תעשה חיפוש בפורום הנושא הזה כבר חרוש פה..

9800 פרו יותר זול ב500 שייח, תגיד לי אתה חיי בסרט?

הם באותו מחיר שניהם ,עדיף באמת את הפרו.

פורסם

אם אומרים לך שהוא יותר זול אז הוא יותר זול, זאת עובדה!

תבדוק ב-KSP ב-PANDAS ותמצא את הפרו בסביבות ה-1500 ש"ח

אין ספק הכרטיס!;D רמה אחרת לגמרי ובמחיר טוב לעומת ה-XT .

ה- SE גם עם הצלחתה להפוך אותו לפרו עם אומגה, עדיין ברזו' גבוהות יותר הוא נופל ולך תדע בכמה קיצרתה לו את החיים.

רק אם חייבים AIW אז SE, אלא אם כן כרטיסים כמו PINNACLE (פרו אם אני לא טועה) מספקים.והם די מספקים.

אני לא רואה ממש יתרון בכרטיסי TVובמשולבים, TV רואים בנפרד בטלויזיה ליד. אם אתה רוצה לערוך קצת סרטים או להשתמש בו גם כוידאו אז אולי. דרך אגב, יציאת וידאו יש בכל הכרטיסים.

דבר נוסף הכרטיס מסך התיישן אתה צריך עוד הפעם להשקיע יותר או לקנות בנוסף כרטיס וידאו וסביר מאד שהכרטיס מסך יתיישן לך מהר לעומת כ. הוידאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים