עבור לתוכן

מחפש תוכנה חינמית שקוראת את קובץ windows.edb

Featured Replies

פורסם

אז הלך לי ההארד דיסק עם הרבה קבצים די חשובים, להציל אותו כרגע יעלה לי יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי. אז חשבתי שלפחות אני אדע מה בדיוק איבדתי שם. בשביל זה חשבתי ללכת ל-Windows Index ולראות את הקבצים. אבל לא כ"כ מצליח למצוא קורא לקובץ הזה. מישהו מכיר דרך פשוטה והכי חשוב חינמית ?

פורסם
  • מחבר
מה בדיוק קרה לו?

ראשי קריאה נתקעו, צריך חדר נקי כדי לפתוח ולהחליף / לשחרר אותם

פורסם
  • מחבר
ניסית להקפיא אותו?

לפי מחקר מעמיק שעשיתי, אסור לנסות שיטה זו. לאחוזים בודדים זה מצליח, הרוב מאבדים את המידע.

פורסם

נכון אבל היות שממילא התייאשת מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

לא התייאשתי, אני מחפש הזדמנות להביא את הכונן לחבר מהעבודה. אצלו יש חדר נקי. מחפש כונן תורם (צריך להיות אותו הדגם).

פורסם

תנסה עם זה:

http://www.nirsoft.net/utils/ese_database_view.html

כנראה שיהיה צורך לבצע parsing מסויים למידע שם כדי שהוא יהיה יותר ברור.

עריכה: ניסיתי בעצמי לבדוק מה ניתן לחלץ. זה כנראה לא בדיוק מה שאתה מצפה למצוא שם.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

תודה. ניסיתי את התוכנה הזו, ולא הצלחתי להעלות את הקובץ. איכשהוא הצלחתי לשחרר את נעילת קובץ windows.edb לשניה כדי להעתיק למקום אחר, ומשם העלתי לתוכנה, אך הוא עדיין נותן הודעה שהקובץ חסום או נעול (שגיאה שונה מנסיון להעלות את הקובץ המקורי)

פורסם

אתה צריך להרוג את ה process כ tree מ process explorer ואז להעתיק את הקובץ לצד.

פורסם

תפתח אותו במערכת אחרת\וירטואלית וכו'.

פורסם
  • מחבר

איך אני מעתיק אותו לפני עליית Windows ?

עריכה: המממ, אולי SafeMode ?

נערך על-ידי MoAv

פורסם

איזה הגזמות מטורפות....

אתה יכול לראות בדיוק עם lock hunter מי נועל את הקובץ.

לא צריך שום live CD. תהרוג את את ה process tree של search index דרך process explorer ויהיו לך כמה שניות עד שה process יעבור תהליך של recover ויחזור לנעול את הקובץ או שפשוט תעצור את ה שירות Windows Search ותעשה את זה בקצב יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי, הסרוויס חוזר לחיים אחרי כל הריגה, אז הצלחתי להעתיק אותו בזריזות. הבעיה היתה שהתוכנה לא קיבלה את הקובץ המועתק. אולי בגלל הסרוויס שחזר, או בגלל הגדרות התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים