עבור לתוכן

מחשב עם חומרה חזקה מאוד שנותן ביצועים בינוניים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשאתה לוקח כרטיס כמו gtx770 4gb oc אתה מצפה שמשחק יעבוד חלק גם בהגדרות גבוהות.. ממש לא הגיוני שרק כרטיסים כמו 780 ומעלה יתנו עבודה.. רני פשוט מנסה לבודד את המשתנה היחיד במשוואה המסובכת שלי, שתוקעת את הביצועים בחומרה הטובה שלי.. מה שנשאר זה או דיסק קשיח 500 blue שלי שאולי בגלל שהוא עמוס זה מאט. או העניין של הקירור... שגם שם יש לי יחסית סביר... מי שקונה חומרה כמו שלי, במעבדה שלא מבינים ספציפית בגיימינג, גרפיקה ודברים כאלה.. מסכן

פורסם

נו אז הרצת 3DMARK ? יכול להיות שיש לך בכלל בעיה (נשמע סביר דווקא)

הHDD והקירור לא יכולים להשפיע בכל אופן

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לדעת איזה תוצאה אני צריך לקבל עם כרטיס ומעבד כמו שלי? אף פעם לא הרצתי תוכנה כזאת.. איזה גירסה של 3dmark יכולה לבחון הכי טוב חומרה כזאת?

פורסם

הגרסה הרגילה, תוריד תריץ, תביא קישור ונגיד לך מה המצב.

פורסם
  • מחבר

איך קישור? התוכנה על המחשב או ברשת? בכל מקרה, תודה רבה על העזרה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבנתי שהגירסה הכי טובה זה 3dmark11 להוריד את הגירסה החינמית שלו?

פורסם

תוריד את הגרסה החינמית, בסוף המבחנים הוא יציג לך דף אינטרנט עם התוצאה שלך.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה! בדיוק ראיתי בדיון אחר בפורום שהכרטיס שלי לא יכול להריץ ביצועים חלקים כשיש מסנן גבוהה.. לא הבנתי בדיוק מזה, אבל אני תמיד עושה txaa הכי גבוה.. מה שיש אני תמיד עושה הכי גבוה

פורסם

צריך להבין מה עושים, לט מפעילים פילטרים בלי לדעת מה צביא תועלת ביחס לביצועים שהוא לוקח.

פורסם
  • מחבר

איזה בלאגן.. מחשב של גיימרים, ואיך למקסם ביצועים.. תלוי בכלכך הרבה גורמים.. שאם אתה בעצמך לא מבין עד הסוף בחומרה ותוכנה, ומרכיב במעבדה שהטכנאים שם באמת מתעסקים בזה ומשחקים בעצמם.. אתה אבוד!!!!

מישהו מכיר מעבדה שכל החברה בפורום ממליצים עליה? אפשר לשאול על מעבדה ספציפית בת"א שקראתי עליה? הבנתי שבהרבה מהמקרים הם סתם לוקחים כסף ומנסים למכור לך חומרה שאתה לא צריך

פורסם

אני אישית ממליץ על TMS.

פורסם
  • מחבר

שמעת במקרה על גיימבורד בת"א? דיברתי איתם בטלפון נשמעים רציניים.. החברה במעבדה של tms עושים הכל? ברמה של בדיקת חומרה, בדיקת קירור, בדיקת זרימת אוויר במארז.. הם ראש גדול שם?

פורסם

אני חושב שיש לך בעיה בהגדרות ולא בעיה של חומרה.

יכול להיות שבגלל הדיסק קשיח לוקח יותר זמן למשחק להיטען ולטקסטורות , ובחלק מהמשחק יכולים להיות תקיעות כאלה באמצע אם יש טעינה של שלב , אבל רוב המשחק אמור להיות חלק.

אתה יכול להגיד באיזה משחקים מדבור ובאיזה הגדרות? אם אתה יכול לעלות צילומי מסך זה יהיה מצוין.

פורסם
  • מחבר

Batman arkham origins

Ac4

Cod ghosts

בכולם אני מרגיש לפעמים ירידת fps. לא יודע לצלם מסך.. ומה זה יעזור בדיוק? הרי צריך לראות איך הוא רץ? לא תמונה של המשחק.. תודה

פורסם

תבדוק עם Fraps.

http://www.fraps.com/download.php

אני מתכוון צילום מסך של ההגדרות , לראות באיזה הגדרות אתה משחק.

פורסם

אתה מתחיל להתפזר חבוב. תבדוק אם אתה מקבל תוצאה תקינה ואם כן תחפש מדריך להגדרות גרפיות של AC4 (יש באתר של GFORCE), תסתכל מה כל אחת עושה ומה המחיר שלה לביצועים ותדע מה כדאי. או שאולי באמת כדי לך לנסות GFORCE EXPIRIENCE. בכל אופן מה שרוב האנשים יבחינו מיד זה TEXTURE QUALITY וAA, השאר יכול להיות כבד בטירוף ואם אתה לא "זונת גרפיקה", לא לשפר לך את חווית המשחק (זה לא יהיה חסר לך כשזה יהיה כבוי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים