עבור לתוכן

מחשב עם חומרה חזקה מאוד שנותן ביצועים בינוניים

Featured Replies

פורסם

הסיפור של המחשב שלי ארוך ועצוב... החלטתי לשדרג מחשב לצורכי גיימינג. היה לי

i7 2770

gtx 560ti

8gb ram

ושידרגתי מעבד לוח אם וכרטיס מסך...

Hasswell i74770

gigabaite gtx770 4gb oc

Asus H לא זוכר דגם מדוייק.. תומך pci exsprees 3.0 הכי חשוב...

קיבלתי את המחשב פעם ראשונה, אחרי חמש דקות נכבה, שוב אחרי עשר דקות.. וחוזר חלילה.

החזרתי אותו למעבדה.. אמרו לי להחליף זיכרונות ram, שמתי 16 gb..

חזר לי אחרי שבוע. הדלקתי אותו אחרי עשר דקות מסך כחול.. קיבלתי בערב אחד ארבע פעמים מסך כחול... בצרחות מטורפות בטלפון לחנות החזרתי את המחשב פעם שלישית.. הם החליפו לי את הכרטיס מסך לאחד חדש, אותו דגם בדיוק.

קיבלתי את המחשב, עבד בלי מסכים כחולים, אבל ביצועים ממש איטיים... משהו נורא! החזרתי את המחשב למעבדה פעם רביעית. הם שידרגו לי על חשבונם את הלוח אם לסדרה יותר חזקה, וקיבלתי את המחשב בחמישי שעבר...

יצויין שבכל פעם שהמחשב שלי חזר למעבדה הם החליפו לי את כל החומרה לחדשה, יש לי אחריות...

שורה תחתונה, המפרט שלי כרגע זה

I7 4770

Asus z87 a

Gigabaiye gtx770 4gb oc

Ram 16 gb

Cougar760w

Wd 500 gb blue

מארז mid של חברת huntky משנת 2009

הם הוסיפו לי מאוורר של zalman על הלוח אם, ועוד אחד במארז

ושני סידירומים, צורבי dvd משנת 2009..

הבעיה של המחשב כרגע זה שיש איטיות בביצועים כשהגרפיקה כבדה, ויש רעשים מכאנים בהדלקה של המחשב. אני חושב מהצורבים.. זה מוגזם לדרוש שכל המשחקים החדשים יעבדו על ultra על החומרה שלי? איך אני מטפל בביצועים? תודה רבה, וסליחה על האריכות

פורסם

וואי וואי וואי איזה סלט יש בהודעה הראשית.

תכלס מה המצב כרגע!!!!!

הבעיה של המחשב כרגע זה שיש איטיות בביצועים כשהגרפיקה כבדה, ויש רעשים מכאנים בהדלקה של המחשב. אני חושב מהצורבים..

זה נורמלי שיש רעשים מכאנים בהדלקה, מה גורם לך לחשוב שאולי הרעשים לא בסדר?

זה מוגזם לדרוש שכל המשחקים החדשים יעבדו על ultra על החומרה שלי? איך אני מטפל בביצועים? תודה רבה, וסליחה על האריכות

תמיד מוגזם לצפות שהכל יהיה 100% חלק ב100% מהמשחקים ב100% מהזמן על 100% מקסימום הגדרות.

פורסם
  • מחבר

הרעשים מוזרים.. כמו של גלגלי שיניים שנתקעים.. הולך ובא כזה.

מבחינת ביצועים אני בטוח שאמור להיות יותר טוב.. הספק חדש! לא חושב שהוא לא תקין

פורסם

Asus H לא זוכר דגם מדוייק.. תומך pci exsprees 3.0 הכי חשוב...

אתה מצחיק אותי כל פעם מחדש...

כבר כתבתי לך שזה חסר חשיבות, הכרטיס שלך לא מנצל PIC-E2.0.

מה שמביא את התמיכה בתקן PCI-E3.0, זה המעבד ולא הלוח (ב-99% מהמקרים), לכן סתם החלפת לוח, הדבר היחיד שהיית צריך להחליף זה כרטיס מסך, כי המעבד הקודם שלך היה מצוין.

אם היית מתייעץ לפני היית יכול לדעת את כל זה ולמנוע את כל הבעיות המיותרות האלו.

עכשיו לעניין, הכרטיס שלך לא יכול להריץ את כל המשחקים על הגדרות מקסימליות היום, אם תציין באילו משחקים אתה משחק ועל איזו רזולוציה אתה משחק יהיה ניתן לעזור לך בצורה טובה יותר (אם תציין מערכת הפעלה זה גם יעזור).

פורסם
  • מחבר

משחק assassins creed black flag

Batman arkham origins

Call of duty ghosts

על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1920*1800 רזולוציית full hd רגילה של המסכים היום..

ממש מוזר לי שכרטיס כמו gtx770 לא מסוגל להריץ בהגדרות מקסימליות כמו שאתה אומר... וגיליתי את האתר הזה רק אחרי שהתחלתי לחפש פתרונות לחומרה היקרה שקניתי.. חבל

פורסם

זה לא נשמע סביר, הוא צריך להריץ את כולם כמו שצריך, הפעלת vsync? אם לא תפעיל ותגיד איך זה רץ עכשיו.

בנוסף איזו מערכת הפעלה (WINDOWS) יש לך?

האם התקנת את כל הדרייברים העדכניים ביותר מאתר היצרן?

פורסם
  • מחבר

Windows 7 ultimate 64 bit

יש לי תוכנת GeForce experience שמעדכנת את הדרייבירים של הכרטיס מסך..

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכי חשוב, וסליחה אם זה לא קשור לפורום הזה.... מישהו מכיר טכנאי מחשבים שמתעסק עם דברים כבדים כמו כרטיסי מסך כמו שלי, גקפיקה, משחקים, ביצועים, קירור וכ"ו? אני משתגע כבר!!!!!!!!!

פורסם

אישית אני נמנע מטכנאי שכונתיים בקניית חומרה וזיהוי תקלות, סתם דופקים אותך.

לא חסרים כאלו שלא מבינים בכלום חוץ מכסף.

כמובן שיש גם כאלו שמבינים עניין ונותנים שירות מצוין.

מאיזה איזור אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר

גדרה

פורסם

ביצועים איטיים - תגדיר את המונח

אם המחשב לא זורם זה כנראה ההרדיסק המכאני הישן

אני לא יודע מי החנות שלך אבל ככה :

i7 2600 חלש בלא הרבה מi7 4770

8GB זיכרון מספיק להכל

הכרטיס חזק אבל לא עד כדי כך - כרטיס מבוסס ליבה בת שנתיים (זה בעצם 680 על קצת סטרואידים)

פורסם

הרבה משחקים היום לא עוברים אופטימזציה סבירה, AC4 כבד בטירוף בלי סיבה, החברה שלו כל כך מזלזלת בPC שהם אפילו לא טרחו לאפשר לשחק בו ביחס שונה מ16:9, כל המשחקים שלהם כוללים תאוצה שלילית מטורפת לעכבר ומה לא ... אני לא יודע לגבי השניים האחרים, אבל מה שאני מציע זה שתוריד 3DMARK ותראה אם אתה מקבל תוצאה תקינה לקומבו של הכרטיס מסך והמעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

הגירסה החינמית של 3dmark11 מספיקה לבדיקה כזאת? יש לי כרגע רק דיסק קשיח אחד 500gb wd blue. והוא דיי חדש, אבל עמוס. את הישן ניתקתי לגמרי.. יכול להיות שהדיסק הקשיח מאט? כשאני אומר ביצועים לא טובים אני מתכוון שכשיש גרפיקה חזקה רואים שהמשחק לר רץ חלק.. אגב, אפשר לסמוך על הפונקציה של

Optimazie בתוכנה של GeForce experience? היא ממש מורידה את ההגדרות, אני בטוח שהחומרה שלי מסוגלת ליותר... במבט אחורה אולי במקום להחליף הכל, הייתי קונה רק

gtx 780ti וספק תואם, במקום להחליף את כל המחשב... לא נורא! הכל לטובה! :-)

פורסם

מספיק החינמי

ולא GFORCE EXPIRIENCE זה תוכנה לנובים שלא רוצים להתעסק עם הגדרות גרפיות ונהנים מ30FPS :cognee:

פורסם

GE עובד בדר גמור , ובמצב אופטימלי אתה בדרך כלל מקבל 60fps.

בווינדוס 8.1 היו לי בעיות עם לשנות הגדרות , והייתי צריך לפני כן לתת למשחק הגדרות מנהל , אחרת ההגדרות לא היו נשמרות.

הם הוסיפו לא מזמן אפשרות לבחירה בין ביצועים לאיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים