עבור לתוכן

גליצ'ים במסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט.

הדרייברים של הכרטיס מעודכנים.

מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס.

פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר.

משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט:

fbmctt.jpg

ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר.

יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק.

בנוסף, איכשהו זה תמיד קורה כשאני משתמשת בכרום... אבל כיוון שזאת בעיה די נדירה אבל עדיין מתרחשת פעם בכמה שבועות קשה להוכיח :ס

אודה לעזרתכם.

נערך על-ידי GameGems

פורסם

תנסי לעדכן דרייבר לכרטיס

פורסם

תריץ בנצ'מרק לכרטיס המסך ותראה אם מופיעים ארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקצת הכוונה.

הורדתי OCCT

ונניח שאני אריץ אותו 20 דקות. מה אני צריכה להעלות לכאן כדי שתוכלו לעזור לי לראות אם יש בעיה?

פורסם

אתה לא צריך להעלות כלום. רק להסתכל על המסך ולראות אם יש ארטיפקטים או כשל של כרטיס המסך.

פורסם

זה היה קורה לי גם, בדיוק בווינדוס 7 עם GTX 460 1GB של גיינוורד , "GOLD SAMPLE"

נראה לי שזה נעלם אחרי פירמוט אבל מצחיק שזה אותו כרטיס :P

פורסם
  • מחבר
זה היה קורה לי גם, בדיוק בווינדוס 7 עם GTX 460 1GB של גיינוורד , "GOLD SAMPLE"

נראה לי שזה נעלם אחרי פירמוט אבל מצחיק שזה אותו כרטיס :P

הקטע זה שהמחשב עבר פרמוט כי הותקן לי SSD חדש אחרי שהישן קרס. השטות הזאת קרתה לי גם אז >:

בכל מקרה, הרצתי את הבדיקה ולא קרה שום דבר מיוחד, וזה גם לא מצא בעיות בבדיקת שגיאות...

עוד רעיונות? :(

פורסם

יש לי גם את הריצודים שאת מדברת עליה כרטיס מסך

R9 270X MSI OC 2GB

המשך מפרט בצד

דרייברים הכי מעודכנים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי אתמול קרתה לי תופעה חדשה:

העכבר פתאום נתקע, ואז השתחרר ל-2 דקות ואז שוב קפא, וזה חזר על עצמו כל כמה דקות.

סגרתי את כל התהליכים הפתוחים ובדקתי שאין עליית טמפ' במעבד ובכרטיס מסך והכל היה רגיל.

גם המעבד לא עבד קשה והזכרון ראם היה פנוי לגמרי.

אחרי כל כמה פעמים הסמן של העכבר פתאום הפך לקשקוש מפוקסל בצבע ירוק וורוד.

עשיתי ריסטארט ואחרי שוינדוס כתב שהוא נכבה, המחשב לא עשה ריסטארט ונשאר עם מסך שחור (עד שסגרתי והפעלתי אותו מהכפתור, ואז המחשב עבד רגיל).

למי יש רעיונות? :(

פורסם
יש לי גם את הריצודים שאת מדברת עליה כרטיס מסך

R9 270X MSI OC 2GB

המשך מפרט בצד

דרייברים הכי מעודכנים

תופעה ידוע ומאד (2D flickeringy) נפוצה בכרטיסי R9 270x אצל כל החברות הביעה ב-VBIOS דפוק ש AMD נתנו להם. רוב החברות פרסמו עדכון לביוס שבשילוב עם דרייברים מעודכנים פותר את הבעיה. תבדוק אם לכרטיס שלך יש עדכון ל BIOS.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלום לכם.

ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט.

הדרייברים של הכרטיס מעודכנים.

מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס.

פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר.

משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט:

ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר.

יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק.

בנוסף, איכשהו זה תמיד קורה כשאני משתמשת בכרום... אבל כיוון שזאת בעיה די נדירה אבל עדיין מתרחשת פעם בכמה שבועות קשה להוכיח :ס

אודה לעזרתכם.

ייתכן ומדובר בחימום יתר של כרטיס. תבדקי שהמאוורר שלו מסתובב כמו שצריך והרדיאטור לא סתום עם אבק.

פורסם
  • מחבר
תופעה ידוע ומאד (2D flickeringy) נפוצה בכרטיסי R9 270x אצל כל החברות הביעה ב-VBIOS דפוק ש AMD נתנו להם. רוב החברות פרסמו עדכון לביוס שבשילוב עם דרייברים מעודכנים פותר את הבעיה. תבדוק אם לכרטיס שלך יש עדכון ל BIOS.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ייתכן ומדובר בחימום יתר של כרטיס. תבדקי שהמאוורר שלו מסתובב כמו שצריך והרדיאטור לא סתום עם אבק.

האמת שלפני כמה ימים בדיוק ניקיתי את המחשב מאבק, רק ליתר ביטחון.. :( (כמובן שגם את המאוורר של הכרטיס מסך והצלעות קירור).

בכל מקרה, לפי התוכנה הטמפ שלו נורמלית (33-40 במנוחה, 60-70 במשחקים).

פורסם
האמת שלפני כמה ימים בדיוק ניקיתי את המחשב מאבק, רק ליתר ביטחון.. :( (כמובן שגם את המאוורר של הכרטיס מסך והצלעות קירור).

בכל מקרה, לפי התוכנה הטמפ שלו נורמלית (33-40 במנוחה, 60-70 במשחקים).

:huh: , טוב לפחות יש לך עכשיו סיבה טובה לקנות כרטיס חדש.

גם כרטיס שלי HD5850 התחיל לעשות בעיות לפני חודשיים במקום לשבור את הראש, קניתי R9270X-DC2T-2GD5 של ASUS בפחות מ 1000 ש"ח פשוט תענוג.

נערך על-ידי odedg

פורסם
  • מחבר
:huh: , טוב לפחות יש לך עכשיו סיבה טובה לקנות כרטיס חדש.

גם כרטיס שלי HD5850 התחיל לעשות בעיות לפני חודשיים במקום לשבור את הראש, קניתי R9270X-DC2T-2GD5 של ASUS בפחות מ 1000 ש"ח פשוט תענוג.

לא שיש לי בעיה לקנות כרטיס חדש במקרה הצורך, אבל איך אפשר לבדוק שמקור הבעיות המוזרות האלה זה באמת הכרטיס? :(

אין לי כרטיס מסך חלופי לבדיקה לצערי.

פורסם
לא שיש לי בעיה לקנות כרטיס חדש במקרה הצורך, אבל איך אפשר לבדוק שמקור הבעיות המוזרות האלה זה באמת הכרטיס? :(

אין לי כרטיס מסך חלופי לבדיקה לצערי.

טוב , בלי כרטיס אחר זה באמת בעיה לבדוק.

אני מניח כמובן שבלוח אם אין לך כרטיס מובנה.

פורסם
  • מחבר
טוב , בלי כרטיס אחר זה באמת בעיה לבדוק.

אני מניח כמובן שבלוח אם אין לך כרטיס מובנה.

יש לי מעבד Core i7 2600k ולוח אם 4 Asrock p67 extreme

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים