פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר יש גבול לכמות הבולשיט שאדם מסוגל לקבל. אני מניח שהרבה דברים על רוה"מ נכונים והרבה זה שטויות. אבל כשכמות הדברים עליו גודלת אני מתחיל לחשוד. פרשייה רודפת פרשייה.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אם היו עושים סקר בציבור לאיזה מגזר האנשים הכי פחות מאמינים אני חושב שפוליטיקאים היו מביסים את מתחריהם בפער עצום.ראש הממשלה שלנו הוא רק דוגמא נוספת לכך.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני יכול להרגיע אותךBURTON אני רגוע זה לא העניין וגם אם לא אז אתה לא היית זה שירגיע אותי משום שאין לי שום סיבה להאמין למה שאתה אומראתה עוד אחד מהעיוורים שמאמינים לכל מה שאומרים להם וכל עוד אין לך הוכחות חותכות ששרון לא ידע אין לי שום סיבה להאמין לךגם לי אין הוכחות חותכות וגם סביר שלא יהיו לי אבל זאת זכותי לחשוב ככה וכל בן אדם עם קצת שכל לא היה ישר שולל את מה שאני אומרתלמדו את המשפט כבדהו וחשדהובסדר הוא ראש הממשלה שלך אבל זה לא אומר שאני צריך להאמין לכל דבר שיוצא מהפה שלו במיוחד עם כל הסיטואציה מסריחה ולשרון כבר נוצר שם של שקרן ומושחט ככה שההסבר שלי הרבה יותר סביר מההסבר שלךאתה לא חייב לקבל אותו אבל לפחות תלמד שצריך להטיל ספק בכל ואף פעם לא לסמוך על אף אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.