עבור לתוכן

צריך עזרה במחיקת קובץ csrss.exe מה taskmanger

Featured Replies

פורסם

עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh::huh::huh:

פורסם

I really must advise you against that.

הייתי מציע לך בחום להמנע מנסיון להסיר את התהליך.

Csrss הינו תהליך קריטי של מערכת ההפעלה.

אם התהליך צורך כמות לא סבירה של זכרון/זמן מעבד, יש עילה לבדיקה, אבל בכל מצב, מאוד לא מומלץ לבטל/למחוק תהליכים/קבצים שפועלתם לא ידועה לך.

אם אתה זקוק לעזרה על מנת להבין האם התהליך מכביד על המחשב בצורה מוגזמת ו/או הסיבה לכך, אנא צרף בהודעת הבאה את רשימת החומרה של המחשב, המהדורה המדוייקת של מערכת ההפעלה (כולל Build ו Service pack) וכמות הזכרון/מעבד הנמצאת בשימוש Csrss.

בנוסף לכך, בדוק אם יש לך רק תהליך אחד תחת שם זה. תוכנות זדוניות עשויות לעיתים להתחזות כשירותי ווינדוס.

בהצלחה

נערך על-ידי swords0

פורסם

+1 זה קובץ של חלונות והוא אמור להיות. אם הוא עושה בעיה, זה מעיד על משהוא לא תקין במערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

p><p><a  href=%7Boption%7Dhttp://up402.siz.co.il/up3/wyyyziozwz2a.png' alt='wyyyziozwz2a.png'>

בכל מקרה לדעתי אלה התהליכים (שמוקפים באדום) שעושים לי את כל הבעיות.. אני חושב שצריך למצוא דרך למחוק אותם או לטהר אותם אם הם באמת חשובים..

אך שום תוכנה של ריגול שהורדתי לא עוזרת

נערך על-ידי iziksas

פורסם

SHOW PROCESSES FROM ALL USERS.

וכל מה שהוא NV כנראה של NVIDIA, קליק ימני OPEN FOLDER עליו ותראה.

אני לא מבין, איך לך מושג מה אתה אומר .... יש לך בעיה, לך לטכנאי מחשבים שיסדר לך.

אם אתה אומר שWINLOGON עושה לך בעיות אז אתה לא מבין.

נערך על-ידי agent__smith

פורסם

כל התהליכים שהקפת תקינים ולגיטימיים. חלקם לא קריטיים, אבל באמת שלא רצוי לבטלם. איך החלטת שהם הבעייתיים?

Winlogon ו CSRSS הם שניים מהתהליכים הקריטיים ביותר של המערכת ובלעדיהם,המערכת לא תפעל.

לפי אחוזי שמיוש הזכרון והמעבד בתמונה, אין פעילות חריגה גלויה, אבל אם אתה מחפש

להקל קצת על המחשב, תוכל לדלל דווקא את התהליכים שלא הקפת.

התהליכים הבאים שייכים לתוכנות ואין צורך שיפעלו ברקע באופן קבוע.

FlashUtil64_1

Netsession של Akamai

Dropbox

DTLite

הייתי מציע לך להתחיל משם, ובבקשה, כדי למנוע נזק למערכת ההפעלה, אל תנסה למחוק/לשנות קבצים שפעולתם לא ידועה לך.

נערך על-ידי swords0

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

OK תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים