עבור לתוכן

קניה קבוצתית של LG G2

קניה קבוצתית LG G2 . 7 הצבעות

1. 1. קניה קבוצתית LG G2 .

• LG G2 שחור/לבן 16G
      4
    • LG G2 שחור/לבן 32G
      7

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים .

האם לא הגיע הזמן להתחדש בסמרטפון חדש ונוצץ?!.

אם אתם חושבים כמוני אנא הצטרפו אלי וביחד נוכל להשיג מחיר מעולה על אחד הסמרטפונים הכי מתקדמים כרגע LG G2 .

כמובן אני ממליץ לכל מי שלא מכיר את המכשיר לקרוא ביקורות ולהתרשם ממנו .(מקבל ציון ממוצע של 9.5! ) .

מחירו כיום של המכשיר באחריות של היבואן המקורי הוא 3000 ש"ח (לגרסת ה 16G) .

אני מאמין שביחד נוכל לקבל מחיר הרבה יותר אטרקטיבי . אז קדימה אמרו לי את דעתכם.

25/12/13

חברים יקרים.

המחיר שרשמתי הוא מחיר יבואן רשמי , כלומר זה נקודת פתיחה למשא ומתן ,הסיבה שבגינה לא רשמתי מחיר יעד

כי אין מחיר יעד , אם לא נקבל מחיר שמשתווה לזול מבין היבואנים הפרטיים הקניה לא תצא לפועל.

דבר שני , לעניות דעתי תמיד עדיף אחריות יבואן מקורי עלפני יבואן פרטי במיוחד כאשר היבואן הרשמי נותן שנתיים

אחריות על המכשיר.

דבר אחרון , מדובר כאן בסקר מקדים כשאראה שיש התעניינות רצינית אוכל באמת להתעמק במחירים

וכמובן יותר אנשים =יותר כח קניה =מחיר יותר זול.

פורסם

למה רלבנטי המחיר "הרשמי". המחיר בחנויות כ-2400 ש"ח. זה צריך להיות הבסיס. אם יורידו כמה מאות מ-3000 אף אחד לא יקנה.

פורסם

אני מעוניין אבל ממש לא מהיבואן ובטח שלא במחיר המופקע הזה.

האחריות בארץ די שווה לזבל בארץ במיוחד על פלאפונים.

אולי אחריות מהיבואן עדיפה מכל אחד אחר שתפנה אליו אבל עדיין אני לא רואה שום סיבה לשלם עוד 600 שקל על זה.

פורסם

אולי תוסיף עוד דגמים? למשל SAMSUNG S4 או NEXUS 5 או HTC ONE. אני גם חושב שבסיס צריך להיות המחיר ב ZAP ולא מחיר הרשמי של היבואן. אם המחיר יהיה טוב. אני בפנים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מברך על היוזמה לעשות קנייה קבוצתית של סמארטפונים. אך בכל מקרה, עם בפאבלטים עסקינן, הייתי מעדיף את הסמסונג נוט 3. השתמשתי ושיחקתי עם הLG G2 וגם עם ה-NOTE 3 ולדעתי הנוט מכשיר יותר טוב. כרגע הוא מתומחר בצורה די יקרה אבל אולי בקנייה קבוצתית זה יהפוך למשתלם.

פורסם

יש נתקדמות? משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים