פורסם 2013 בדצמבר 2211 שנים ממה שקראתי באינטרנט זה כנראה ה eMMC מה עלות של זה במעבדה פרטית/סמסונגכמובן שזה קרה 9 ימים אחרי האחריות נערך 2013 בדצמבר 2211 שנים על-ידי CyberBot
פורסם 2013 בדצמבר 2211 שנים אתה יודע כמה מוצרים יש שנקראים S3?לא כדאי לרשום SAMSUNG GALAXY S3 כדי שיהיה ברור לכולם?יותר מזה, יום אחד מישהו עם אולי בעיה דומה יעשה חיפוש.אם הוא יעשה חיפוש רק לS3 הוא ימצא יותר מדי דברים לא רלוונטים.אם הוא יעשה חיפוש לGALAXY S3 הוא לא ימצא את הדיון שרשום בו רק S3. נערך 2013 בדצמבר 2211 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 בדצמבר 2211 שנים מחבר עליתי לישון (לא זוכר כמה אחוז סוללה אם זה משנה)קמתי בבוקר רואה אותו מכובה מנסה להדליק...לא נדלק(לא חשדתי,מה אני חשדניסט?)ניסיתי לחבר אותו למטען ולהדליק....לא נדלק(פה התחלתי לחשוד+דפיקות לב מואצות)ניסתי להוציא ולהחזיר את הסוללה גם לא עובדומאז...לא נדלק
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים נסה לבצע "פריקת מתח" הוצא את הסוללה לחץ על כפתור ההדלקה 10-15 שנ'אם גם זה לא עוזר לך למעבדה אין ברירה.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מחבר טוב החלפתי לוח אם לאחד עם 32 ג'יגהאם אני רוצה להתקין רום רשמי עם עברית איך אני עושה את זה?- - - תגובה אוחדה: - - -אם אני יוריד מכאן את הגירסא החדשה ויצרוב עם ה ODIN זה יעבוד?http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=ILO#firmware
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים מחבר יש לי טראומה עתיקת יומין עם התקנת רומים מעדיף שלא להיכנס לזהכן/לא (מחק את המיותר)
פורסם 2013 בדצמבר 2811 שנים אם החלפת לוח אם אז המכשיר שלך עכשיו נקי לגמרי. משמע הדרך היחידה זה לעשות ריסטור דרך ODIN
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים מחבר הוא כבר(הלוח אם) הגיע עם OS של המכשיר שלקחתי ממנו את הלוחקיצר יש עוד בעיה הלחץ של הPOWER מאודד רגיש מספיק שאני מעביר עליו את האצבע בלי ללחוץ הוא נועל את המכשירואם אני לוחץ זה כיאלו לחצתי לחיצה ארוכה ויוצא לי התפריט של כיבוי/אתחול/מצב טיסה
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים בעיה ידועה. ממי קנית את הלוח? כפתור הכיבוי בדרך לעשות לך ריסטרטים בלתי פוסקים. צריך להחליף אותו (דורש הלחמה).
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים מחבר קניתי ממישהי את המכשיר ב400 ופשוט הוצאתי את הלוחאז אתה אומר להלחים כפתור חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.