עבור לתוכן

בעית התחממות בכרטיס 7970 בכניסה לאתריי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי

בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ?

רוני

פורסם

לא נראה לי שזה קשור

מה שכן - דווח כאן בפורום כבר על רוגלות\נוזקות שיודעות לנצל את הכרטיס מסך לקריית ביטקוין עבור צד שלישי

אם אתה רוצה להיות בטוח שזה הכיוון - תשמור אצלך כמה אתרים אופליין - תתנתק פיזית מהאינטרנט ותנסה לגלוש אליהם

תסרוק את המחשב טוב טוב נגד נוזקות

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

לפניי יומיים היה מקרה שהמעלות הגיעו ל78 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ואז רק פירמוט כללי פתר לי את הבעיה הזו , אבל גם היום לאחר פירמוט עדיין החום של הכרטיס מראה כ57 מעלות , האם חדר לי וירוס?

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://www.elsf.net/showthread.php?t=990970

הכוונה לזה?

פורסם

משהו כזה

רק שמישהו דחף לך את זה איכשהו (למשל אם התקנת משהו פרוץ וזה התחבא שם בפנים)

פורסם

כמו שאמרו, תפעיל סריקת וירוסים כדי לאתר רוגלה שהתיישבה לך במחשב.

כמו כן, תפעיל GPU-Z (על לשונית חיישנים) ואת מנהל משימות ותראה אם הגרפים קופצים ספציפית כשאתה מפעיל את האינטרנט או שזה במקרה אתה שם לב כשאתה מפעיל את האינטרנט.

ומה הדגם של הכרטיס? חברה? אולי זאת בעיה ידועה? אולי זה בעיה עם הביוס?

הכרטיס נקי? אולי המאוורר נסתם?

פורסם

היי רוני, בהתקנת המשחק metro last light ישנו וירוס שחודר עם הפריצה, אם התקנת את המשחק סביר להניח שנדבקת.

הבדיקה הכי פשוטה שתוכל לבצע היא לפתוח את msi afterburner, לסגור את כל הישומים ולראות כמה אחוז השימוש בליבה gpu usage, מיד תוכל לשים

לב למשהו חריג שמשתמש לך בכרטיס.

לפני כשבוע עזרתי פה לבחור עם אותה בעיה, ביקשתי ממנו פשוט לנתק את כבל הרשת תוך כדי שהוא מביט על הגרף של ה-gpu usage והפלא ופלא ניצול הליבה צנח.

המדהים בוירוס הזה שברגע שאתה פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק דברים חריגים, הוא פשוט מנמיך את ניצול הליבה כדי שלא תוכל לעלות עליו, גם לא ממש אפשרי

לראות אותו במנהל המשימות.

תתקין תוכנה חינמית בשם ccleaner ותריץ בדיקה וניקוי, בהצלחה..

פורסם

^^

:

המדהים בוירוס הזה שברגע שאתה פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק דברים חריגים, הוא פשוט מנמיך את ניצול הליבה כדי שלא תוכל לעלות עליו,"

אין לי ספק שליוצרי הוירוסים והרוגלות יש כשרון ויצירתיות - והרבה פעמים אני מלא השתאות והערכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים