פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים .צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים.אז מה בתוכנית :1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים .3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" .4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו .6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו .ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים וקישרו יופרסמו בהמשך . אז בבקשה אחים שלי תתחברו ותהנו !! ;D
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים לאן להתחבר לא אמרת איפה אתה משדרואיך לאזעזל יראו את "שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו" אם זה רדיו..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר אני משדר באינטרנט ........קישור יפורסם בקרוב !!! ואתם תשעו כבר הכל בשידור !
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=342841הנה הקישור לדיון של גיימר בקשר לרדיו , שם יש יותר פרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.