פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים אהלן,יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1).האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי?אני אשמח לכל עזרה בנושא.תודה!
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים איזה סוג של DVI יש לך (יש יותר מסוג אחד)המתאם לא עובד עם כל סוג של DVI (VGA הוא אנלוגי - לעומת DVI - חוץ מDVI A שהוא דיגיטלי)המתאם כשמו הוא הוא מתאם ולא ממירכמו כן האם ניסית לחבר את המסך שכרגע עובד לחיבור השני (אולי החיבור לא טוב)ממתין,גבריאל
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר תודה גבריאל, לכרטיס יש שני יציאות DVI - אחת היא דיגיטלית והשניה אנלוגית.האם חיבור כבל DVI יפתור את הבעיה?
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים לא בדיוק מה שהתכוונתי...האם אתה מחבר את המתאם ליציאה הנכונה?דהיינו זו האנלוגית
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר בסוף חיברתי את המסך השני עם כבל DVI ייעודי וזה פתר את הבעיה. תודה לכל העוזרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.