עבור לתוכן

ה- Geforce הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :)

אשמח לעצה.

* קודם כל, לכל אלו שישר יציעו לי Raedon אנא ממכם, אני לא יכול לרכוש Raedon כי אין לו תמיכה

טובה לתוכנות תלת-מימד וזה עיקר עיסוקי, רק ה- Firegl נתמכים כמו שצריך. לכן לא מעוניין, תודה.

עכשיו, אני רוצה ללכת על ה- highend אבל מתוכם יש הרבה אפשרויות

יש את ה-

5950Ultra

5900Ultr

5900

5900XT

איזה מהם אתה חושבים נותן את הכי הרבה תועלת יחסית למחיר? על מה הייתם הולכים אם היה לכם תקציב

יחסית גדול? ואיזה חברה?

כרגע אני מסתכל על שני דגמים-

MSI 5900VTD 128MB - הוא דגם מוחלש, אבל הבנתי שיש לו יכולות OC מדהימות שהוא יכול לעבור את ה- 5950Ultra

או -

Leadtek 5950Ultra TDH 380 - אני מת על החברה וברור שזה דגם חזק מאוד, אבל זה כמעט 1000 שקל יותר, יש לו אוור וסינק מצוינים אז אני משער שאני יגיע גם איתו ל-OC לא רע. אבל אני לא בטוח אם כדאי להשקיע את הסכום הזה.

בכל מקרה, אשמח לשמוע הצעות :) תודה.

פורסם

לדעתי ה msi יעשה את העבודה....

פורסם

כעיקרון, אני לא רואה שום סיבה להשקיע יותר מאשר בgeforce fx5900xt....

במיוחד שההבדל במחיר מגיע ל2000 שקל יותר (בין הUTLRA לXT), כשהשיפור בביצועים הוא בערך 20%...

אני אומר שלא כדאי לך להשקיע יותר מאשר בMSI FX5900

פורסם

היי

אני קניתי לפני שבוע את ה MSI GEFORCE 5900 VTD ואני יכול לאמר לך שהוא אחלה של כרטיס והוא בא ביחד עם VIVO שזה גם אחלה!

אני מציע שתלך עליו :)

פורסם

הMSI הוא מספיק יותר ובמחיר מצויין, ההפרש בינו לבין הFX5950 לא גדול במיוחד.

כמובן ש5900XT הוא גם כרטיס טוב אבל אם אתה לא ברוח חסכון אז... תהנה

פורסם

הייתי הולך על ה MSI כי ה5950 הם סתם שחיטה במחיר בלי שום הצדקה

שתי דברים

-מה אם הQUADRO?

-ואיפה שמעת שRADEON לא טובים לתוכנות תלת מימד(כי חבר טוב מאד שלי לומד גרפיקה ממוחשבת ובבית יש לו RADEON9800P וממה שאני יודע הוא לא עושה לא שום בעיות בתכונות כמו MAYA ו3D MAX )

פורסם
  • מחבר

שלום :)

לגבי Quadro אני גם רוצה לשחק וכדומה. לכן אני מעוניין לשלב, במיוחד שאחד מדגמי ה- FX החזקים בהחלט מספקים אותי.

לגבי חבר שלך, תראה לפעמים כן ולפעמים לא, אבל כעקרון זה עושה בעיות רבות. אני אישית מכיר 2-3 אנשים שרכשו כרטיס

עבד מצוין דריוורים אחרונה והכל, ברגע שהם פתחו תוכנת Ogl היה המון ליכלוך סטטי על המסך לא ברור , אי אפשר היה להגדיל חלונות וכדומה.

בנוסף לכך, גם בזיגזג וגם בפנדה אמרו לי את זה.

פורסם

לך על ה-MSI ובהפרש תוסיף זכרון (ועוד יישאר לך עודף). גם כשקונים high end יש איפשהו את הקפיצה המשמעותית במחיר שלא מתבטאת בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים