עבור לתוכן

בשביל מה 100 מגה?

Featured Replies

פורסם
אני על 40mb ומוריד על 2.6mb בלחץ.

איך זה ש 100mb נותן לכם x5 מיזה?

אני על 40 מגה של בזק+בזבל ויורד לי על בערך 3.6-3.8

עריכה:

Task Manager של חלונות 8.1 מראה ניצול של 34 מגה ביט כרגע על הקו שלי.

פורסם

אני מסכים שרוב הציבור בארץ לא צריך את זה, אבל מי שכן מנצל את זה, זה כיף ממש !

אני רואה סרטים וסדרות רק מחו"ל ומוריד רק קבצים מעל 10gb אז כיף לי להוריד על 10 מגה בייט לשניה. ועכשיו שיש לי מהירות כזאת אני לא אסתפק ב5 מגה...

פורסם

אז כיף לי להוריד על 10 מגה בייט לשניה. ועכשיו שיש לי מהירות כזאת אני לא אסתפק ב5 מגה...

דיברו כאן על מספרים אחרים לגמריי.וגם על הסדרות בארץ עצמם.

פורסם
דיברו כאן על מספרים אחרים לגמריי.וגם על הסדרות בארץ עצמם.

100mbit = 12.5mbyte.

10mbyte/s זה כמעט המקסימום האפשרי על קו 100mbit.

פורסם

100mbit = 12.5mbyte.

10mbyte/s זה כמעט המקסימום האפשרי על קו 100mbit.

צודק, טעות שלי .

פורסם

אני עם 100 מגה בזק/בזק בינלאומי ומקבל בתכלס 60+- , מאוד מאוכזב מהתודעת שירות שלהם.

אני מתכנן לרדת בחבילה. כנראה ל60 , שזה תכלס מה שאני מקבל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה מתכוון ל TOP40?

תבקש מנציג בזק שישים לך VDSL RATE ואז תראה בראוטר כמה מקס ADSL לינק אתה מקבל.

בתאכלס ההבדל במחיר בין TOP40 ו TOP100 הוא לא כזה גדול.

כמו כן תעשה בדיקת מהירות ב @2 רק לוודא שאין משהו דפוק בבזק.

פורסם

לפני שאתם מתחברים לספקית תשאלו אצל התשתית קודם כמה המקסימום שיש באיזור שלכם. למשל אצלנו בשכונה אני עם הוט המקסימום זה איזור ה90 מגה ואחותי בבזק שהמקסימום שהם נותנים פה כרגע זה 15 מגה.

פורסם

^^^ מה זה משנה? בספקית במילא כל המהירויות עולות בדיוק אותו דבר, על האגורה.

בכל אופן,

אני הייתי שנים ב-100MB בהוט. הייתי יכול להוריד דברים במהירויות של 8-10 מגה בייט בשניה ואין ספק שזה היה נוח מאוד.

אבל אין ספק - כרגע בעולם שבו אנחנו חיים בתקופת הזמן הנוכחית - זה דיי מיותר.

לאחרונה עברתי לבזק ולא טרחתי לקחת 100 מגה, חסכתי איזה 20 שקל בחודש והסתפקתי ב-40 מגה.

גם ב-4~ מגה בייט בשניה אני עדיין יכול להוריד סרטים וסדרות ב-HD במהירויות הרבה מעבר למספיקות.

פרק של סדרה ממוצעת ב-720p ורמת קידוד גבוהה מאוד יורד תוך 5 דקות. פרקים קצרים יותר של 20 דקות (כמו סאות'פארק) יורדים תוך דקה-שתיים.

אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שיש שימוש ממשי למהירות גבוהה מזה נכון להיום עבור שימוש ביתי.

פורסם

יש לך סטים? אתה רכשת משחק חדש שההורדה שלו היא בין 10 ל25 גיגה ואתה מת להתחיל?

אני בטוח שתרצה 100 מגה :)

פורסם

ההבדל בין 40 ל 100 הוא לא גדול, במיוחד כשרוב ההורדות לא מקבלות מקסימום מהירות. אפשר אפילו לומר שמבחינה כללית על האירועים ההבדל כמעט אינו קיים. כמובן שזה משתנה מאדם לאדם על פי סוג הפעילות, אבל כמה אנשים כבר יש שמורידים הרבה במקסימום מהירות וצריכים את כולם לשימוש מיידי? סרטים וסדרות? יש לי יותר ממה שאני מסוגל לצפות, ולא משנה לי אם עוד פרק ירד בכמה דקות יותר מהר. השבוע נזכרתי שיצא איזה סרט מדע בדיוני שרציתי לראות לא מזמן ושעוד לא הורדתי(הרדאר שלי היה מכובה בשבוע שהוא יצא לבלוריי), אז הורדתי אותו באיכות 20GB במהירות מקסימלית לצפיה מיידית, והוא ירד כל כך מהר שהוא ישב וחיכה שאני יסיים להכין קפה. כך שלא היה קורה כלום אם זה היה יורד ב40 מגה במקום 100, בכל מקרה הוא היה זמין בערך בזמן שהקפה היה מוכן. נחמד מדי פעם שיש 100 מגה, אבל לא הייתי אומר שיש בכך צורך.

אם ההבדל במחיר בין 100 ל 40 היה פרופורציונלי למהירות, וודאי שהייתי משנמך ל40.

אבל הפרופורציה אאל"ט היא 20% ל 60%.

פורסם

אני במהירות 40 מגה בבזק.

הורדתי לאחרונה את 3 סרטי הסנדק באיכות גבוהה , כל סרט שוקל 20 גיגה = כולם ביחד 60 גיגה , ולקח לי יומיים , וזה לא במהירות מרבית.

משחק בגודל של 20 גיגה מסטים במהירות מרבית לוקח 66 דקות , אבל כמובן שזה לא יהיה במהירות מרבית , אז זה יקח לך שעתיים , וב100 מגה זה יקח אותו זמן , כי דרך סטים בדרך כלל המהירות מוגבלת בשרת שלהם.

פורסם

מה שכן הרבה פעמים אני ממלא את רשימת ההורדות, ואז ה100 מגה בא לידי ביטוי בכך שהרבה מהם מסתיימים הרבה לפני שהיו אם היה לי רק 40.

כי רשימת הורדות ארוכה כן יכולה להשתמש ב100 מגה לאורך זמן.

אז מהבחינה הזאת 100 מגה הוא כמו מעבד רב ליבות שמסוגל להתמודד עם מולטיטסקינג בלי להאיט את שאר הישומים.

פורסם

גם אני היתי מחובר במהירות 100 מגה אצל הוט אך כשעברתי לבזק וראיתי שהמהירות המקסימלית בדירה שלי עומדת על כ60 מגה, שינמכתי לtop40.

כמו שנאמר, אני מוריד יותר תוכן מאשר מספיק לצרוך ועד היום יושבים אצלי סרטים וסדרות שהורדתי לפני שנה. גם ככה רוב השרתים לא מצליחים לספק מהירויות הורדה כאלו גבוהות, אז אין הצדקה לחבילה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים