עבור לתוכן

המחשב נורא איטי (העלתי תמונה)

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב.

יש למישהו אולי פתרון?? <a  href=%7Boption%7Dhttp://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>

פורסם

אותי יותר מעניין מה החומרה שלך.

למה שלא תיכנס לפרופיל המשתמש ותוסיף מפרט כדי שכל מי שירצה לעזור לך יוכל לראות מבלי לחכות לתשובה?

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלזה התכוונת..

בכל מקרה המחשב עבד לפני כמה ימים בצורה ממש נורמלית ומהירה, אף פעם הוא לא עשה לי בעיות כאלו, יש לי תוכנה גם שבודקת את החום של המחשב (זה מחשב נייד ד"א) והחום מראה שהוא בסדר גמור בסביבות ה 40-50 מעלות -אז בוודאות זה לא זה,

וכשאתה נכנס ל task manager אתה רואה שהחלונות האלה נפתחים ולוקחים מלא זיכרון, זו בטוח הבעיה, הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לסדר את זה.. וגם איך למחוק את כל הריגולים האלו למטה

<a  href=%7Boption%7Dhttp://up402.siz.co.il/up2/dnirmzmmxemv.png' alt='dnirmzmmxemv.png'>

פורסם

כנס להסרת תוכנות, תראה אם אפשר להסיר את הSECURECONNECTOR.

פורסם
  • מחבר

אין לי דבר כזה :/<a  href=%7Boption%7Dhttp://up402.siz.co.il/up3/uimlvzwmmmzx.png' alt='uimlvzwmmmzx.png'>

- - - תגובה אוחדה: - - -

ב task manager יש לשונית שנקראת services ויש לי שם איזה 20+ דברים שרצים. ועוד איזה 20+ דברים שהופסקו

זה מצב נורמלי? או שיכול להיות שפה הבעיה?

פורסם

נא לעדכן את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום.

בנוסף לזה, למה שלא תספק מידע על דברים טנכיים שבדקת ולא ניחושים או יריות באפלה? איך אנטיוירוס או CCLeaner קשורים לביצועים?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך לשנות עכשיו את הכותרת, ניסית לעשות "ערוך" אבל זה לא נותן לי את האופציה לשנות את הכותרת.

ובקשר למה שרשמת, אם הייתי יודע מה לעשות אז לא הייתי משגע את הגולשים בפורום זה, סליחה שאני לא מבין איך CCLEANER קשור וANTIVIRUS קשור, חשבתי שכן. בשביל זה קיים הפורום לא?

באמת שאני לא יודע מה לעשות ואין לי מושג איזה פרטים טכנים אני אמור לרשום פה, אם תגיד לי מה לרשום אני אשמח לעשות זאת :)

פורסם

אני מבין שמדובר בנייד, כנראה בא עם הרבה זבל כבר מהחנות...

איפה אתה מרגיש איטיות?

איפה זה מתבטא ובמה?

מתי זה התחיל?

יש לך הרבה סרגלי כלים בדפדפן?

הורדת/התקנת תכנות לאחרונה?

באיזה אנטי וירוס אתה משתמש?

האם ביצעת סריקה גם עם anti malware, בנוסף ל-anti virus?

CCleaner מוחק רשומות ישנות מהרגיסטרי, מוחק קבצי קאש ישנים או סתם כאלו שיושבים במחשב, היסטורית קבצים בדפדפנים או במערכת ההפעלה וכו... אין לתוכנה קשר לוירוסים או מזיקים כאלו ואחרים.

פורסם

תפתח task manager ומשם resource monitor ותתחיל לנטר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הנייד התחיל לקרטע (או איך שלא רושמים את זה) מאז שהתחלתי לקחת אותו ללימודים אבל לא בצורה שהוא מקרטע עכשיו.

האיטיות הרצינית החלה מתחילת שבוע שעבר (שנגמרה לי ה activation של ה nod7 ולא שמתי לב ) בכל מקרה עדכנתי את הכל וכמו שאמרתי למעלה כבר סרקתי עם האנטי וירוס ושום דבר לא השתנה.

זה מתבטא בזה שאחרי ריסטרט לוקח לו המון זמן לעלות ופחות או יותר 3-4 דקות עד שאפשר ללחוץ על איזשהו תוכן כדי להפעילו.

אין לי סרגלי כלים בדפדפן

לא הורדתי כלום לאחרונה

אנטי וירוס כמו שרשום מעלה NOD7

ולא בצעתי סריקה עם anti malware

בקשר להודעה השניה: אחי תודה רבה על הרצון לעזור אבל לא הבנתי מה זה אומר להתחיל לנטר? יעזור לי מאד אם תפרט לי מה אני צריך לעשות

פורסם

אני לא אח שלך.

תפעיל קצת את הראש. בעיות במחשב פותרים בצורה רציונילית.

יש לך כלים מצויינים כחלק ממערכת ההפעלה כדי לראות בזמן אמת איזה תהליך לוקח כמה ואיזה משאבי חומרה. תשתמש בהם כדי להבין איפה מקור הבעיה.

אתה רוצה לראות ביצועים כלליים? תיכנס ל task manager.

רוצה לראות יותר פרטים? תיכנס ל resource monitor.

רוצה לדעת מה נטען וכמה זמן בעת הפעלת מערכת הפעלה? תפעיל autoruns כדי לראות מה ניטען ותמדוד ביצועים עם זמני טעינה עם process monitor.

והרשימה ממשיכה...

כל מה שכתבת זה סתם יריות באפלה של דברים שאין להם שום קשר לבעיה שאתה מתאר.

פורסם
  • מחבר

מה לא מובן בזה שאני לא מבין מילה ממה שהזכרת? אני לא יודע מה לעשות בגלל זה אני רושם פה בפורום.

אתה רושם פה דברים שעליי לעשות ואני אעשה אותם כמו תוקי ולא אבין מה אני עושה ואני לא אוכל לתקן או לעשות משהו,

רציתי פתרון שמישהו יגיד לי מה לעשות כי אני לא יודע מה לעשות!

אתה רושם לי פה דברים שאתה מבין בגלל שאתה מתעסק בזה ומוציא אותי טיפש? בוא אני אשאל אותך ואדריך אותך בתחומים שאני מבין בהם ואז נראה איך תרגיש? ואתה עוד מנהל פה

לא צריך את העזרה שלך, תודה רבה. ועם גישה כמו שלך אני שמח שאני לא "אח" שלך (אתה כולה מנהל פורום שאגב, אני מאד מכבד אז בוא תדבר לאנשים בגובה העיניים, בוא תפתח את הראש ותנסה להכנס לאנשים שלא מבינים לראש, לא מתאימה לך ההערה שלי ? לפחות אל תגיב עליה בצורה מתנשאת)

אם מישהו מוכן לעזור לי בצורה שאני אבין אני אשמח, אם לא אני אקח אותו לתיקון וזהו

פורסם

אתה בפורום מחשבים. ביקשת עזרה וקיבלת תשובה מקצועית ולעניין.

לא רוצה ללמוד משהו ולא מעניין אותך להתעסק עם זה? תשלם לבעל מקצוע שיעשה את העבודה בשבילך.

אולי גם לי יש את הידע והאמצעים לתקן תקלה באוטו שלי אך זה לא אומר שאני לא אפנה למוסך.

מי שמוציא אותך טיפש (אם זה מה שאתה רוצה לחשוב) זה רק אתה בעצמך ולא אף אחד אחר וכן, אני לא אח שלך ולא חבר שלך. קיבלת תשובה מקצועית ברמה שאמורה להיות בפורם מקצועי.

כמו שציינת - אני מנהל פורום ולא יותר מזה. התפקיד שלי זה לשמור על סדר ורמה מקצועית סבירה ומעלה של דיונים בו.

פורסם

אם אתה לא יודע משהו חפש בגוגל, זה לא כל כך קשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים