פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X.למה אצלי זה 2X ?
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים בהנחה שאין לך לוח אם ישן שלא תומך ביותר מ X2 מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לביוס ולשנות שם כמה שיותר גבוה זה יותר טוב (אם הכרטיס מסך תומך בזה וזה המקרה אצלך)מה שכן אל תשנה שום דבר בביוס בלי לדעת מה אתה עושה התוצאות עלולות להיות לא נחמדות תשנה רק את הסוג AGP ל 4X או 8X זה לא אמור לעשות שום בעיות ואם כן (מאיזושהי סיבה מוזרה) אז פשוט תכנס עוד פעם ותשנה שוב
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים מחבר זה משנה בהרבה את הביצועים כי אני לא ממש יודע להיכנס לביוס ואני לא רוצה לעשות ניסויים...?
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אם אתה משוו האת X2 לX8, זה מוריג כ10% אולי 15% (ביום!, לא סתם...). זה לא הבדל מאוד משמעותי, אך אתה יכול לשפר את הביצועים איתו...
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אם לא בא לך להיכנס לעולם המפחיד שנקרא הביוס (כן כן ככה זה כשבביוס אין את האתר הזה...) תוריד ריוה טיונר (תחפש בגוגל תחת riva tuner) שם יש לך אפשרות להעלות תדר AGP.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר ומאיפו אני יכול להשיג את ההתקנה של זה? והאם זה קשור לכרטיס מסך הצ'יפסט?
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים בקופסה של הלוח אם שקיבלת עם המחשב...יש שם דיסק ששיך ללוח אם שלך.מהדיסק אפשר להתקין את הצ'יפסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.