עבור לתוכן

מנסה ליצור מספר משתמשים ל AD ב WINDOWS SERVER 2008R2

Featured Replies

פורסם

היי,

אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD

אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת,

מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD

חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם

אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time

הפקודה היא כזאת:

For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes

שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users

מה הבעיה?

פורסם

הבעיה שלך היא עוד לפני שמשהו שקשור להוספת יוזרים רץ. זו בעיה ב-syntax של פקודת ה-batch.

כשהעתקתי את הפקודה מעמוד הפורום ל-cmd גם אני קיבלתי את אותה הודעת השגיאה: tokens was unexpected at this time.

הסיבה לשגיאה היתה שסימני המרכאות (") שנמצאים בפקודה הם לא הסטנדרטיים והתקניים. אני לא יודע אם הפורום גרם לזה או שזה היה כך במקור. בכל מקרה, נסה להקליד את הפקודה בחלון ה-cmd בעצמך, או לפחות להקליד מחדש את סימני המרכאות (כשהמקלדת על אנגלית), כדי לוודא שזו לא הבעיה שלך.

בנוסף, אני די בטוח שאחרי delims אתה רוצה להגדיר איזשהו מפריד (רווח, פסיק, או משהו אחר), ולא כמו עכשיו שהוא מוגדר להיות ריק. אחרת הפקודה אמנם תרוץ, אבל בסיכוי טוב לא תעשה משהו הגיוני, תלוי איך נראה הקובץ users.txt שלך.

באופן כללי אני ממליץ לך להקדיש כמה דקות ולקרוא לפחות את הפלט של:

for /?

ב-cmd, כדי להבין מה הפקודה הזאת עושה ואיך תוכל לשנות אותה אם תצטרך.

עריכה: בעצם, המלצה יותר טובה היא לא לבזבז את הזמן שלך על שפת batch המזעזעת. יש 1001 דרכים לעשות את מה שאתה רוצה (ואף הרבה יותר) בשפות נורמליות (VBS, Python, ועוד...). חפש בגוגל ואתה תמצא הרבה מימושים וסקריפטים מוכנים. אם כבר להשקיע זמן בללמוד שפה חדשה, אז כל שפה עדיפה על batch.

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם

תשתמש ב PowerShell. לבצע פעולות כאלו דרך batch זה כמו לדפוק את הראש בקיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים