עבור לתוכן

הסרת תוכנה זדונית

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם.

כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן)

נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון.

אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה.

שבוע טוב

פורסם

כפי הנראה מחשבך לקה ביצור העונה לשם Hijacker.

בהתאם לרמת התחכום של היצור הנ"ל, ההסרה עשויה להיות קלה מאוד או סבוכה מאוד, אז קדום כל נכסה את המקרה הראשון.

הרץ סריקה של תוכנת Anti malware לבחירתך. אני הייתי ממליץ על Malwarebytes Anti malware. ברוב המקרים התוכנה תוכל לטפל בבעיה.

אם האנטיווירוס שלך מאפשר, בצע Boot scan, כלומר, סריקה המתבצעת לפני עליית מערכת ההפעלה עצמה.

אם התוכנה שבחרת מאתרת אבל לא מצליחה לנטרל את הבעיה, צרף את הדו"ח שיווצר להודעתך הבאה.

דבר נוסף שביכולתך לעשות- בדוק אם השתנה קובץ ה Hosts.

הקובץ נמצא בהתקנה סטנדרטית ב C:\Windows\System32\Drivers\etc. חפש בגוגל דוגמא למקור, ובדוק אם שלך מתאים, או יש בו שורות לא מזוהות.

אם יש התפתחות, אתה מוזמן לעדכן, ואנסה לעזור.

בהצלחה!

פורסם

תוכל להוריד ולנסות לנקות גם עם תוכנה חינמית בשם CCleaner

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים