עבור לתוכן

מסך לפעמים נדלק ולפעמים לא

Featured Replies

פורסם

היי,

כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה.

צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר...

חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב.

יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

פורסם

נסה לבדוק עם מסך אחר או לחלופין לנתק ולחבר את המסך שהמחשב לא נדלק

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם מסך אחר, עדיין קורה אותה הבעיה.

פורסם

תבדוק את הזיכרון, בדרך כלל הוא לא יושב טוב במקרים כאלו.

פורסם
  • מחבר

למה זה אמור להיות קשור לזיכרון?

פורסם

לדעתי הבעיה נגרמת מכוון הדרייברים לא נטענים אחרי הPOST ( עליית המחשב )

1.תנסה לעדכן דרייברים

2.אם כרטיס המסך שלך מקבל מתח נוסף מהספק תוודא שהכבלים מחוברים היטב בנוסף ישנה סבירות שהכרטיס לא מקבל מספיק מתח (אם הוא מחובר לספק ) תבדוק את הספק

3. לפעמים יכולה להיות בעיית מגעים זה לא עניין של יושב טוב כמו שהמגעים מלאים באבק ( אתה יכול לקחת מחק ולעבורעל כל הנקודות המוזהבות עד שהן מבריקות

פורסם

^ לא קשור לדרייברים, כי אין כאלו שנטענים ב-POST ויש להם איזה שהו קשר למערכת ההפעלה.

למה זה אמור להיות קשור לזיכרון?

לפעמים הזיכרון לא במקום והלוח לא יכול לעשות כלום בלעדיו, חוץ מלהעביר מתח לרכיבים השונים.

פורסם

מה הכוונה לא יושבים במקום יש להם תופסנים ומנסיוני הרב לא יצא לי לראות זכרונות לא במקום וגם כן זאת לא סיבה מספיקה כי המסך כן עובד אחרי כמה ריסטארטים

פורסם
  • מחבר

פירמטתי את המחשב לאחרונה, אז הדרייברים מעודכנים.

וזה גם לא אבק, כי ניקיתי אותו לפני כמה שבועות.

פורסם

אבל מאז שפרמט את המחשב זה התחיל ?

בדקת את הזכרונות ( RAM ) כדאי לשלול את OR2OOO ?

פורסם
מה הכוונה לא יושבים במקום יש להם תופסנים ומנסיוני הרב לא יצא לי לראות זכרונות לא במקום וגם כן זאת לא סיבה מספיקה כי המסך כן עובד אחרי כמה ריסטארטים

אחרי כמה שנים התופסנים מתחילים להשתחרר ולאבד את האחיזה ואז הזיכרונות עולים מעט למעלה ולפעמים מאבדים מגע.

אני ממליץ להוציא את הזיכרונות ולהכניס בחזרה, אם זה לא עוזר להוציא גם את כרטיס המסך ולהכניס בחזרה.

תבדוק אם אתה ראה על הלוח קבלים שרופים.

פורסם
  • מחבר

המחשב פורמט לאחרונה, אז זה לא בעקבות הפירמוט. המחשב גם נקי כי ניקיתי אותו לא מזמן.

בדקתי את ה-RAM, הוא יושב טוב.

בדקתי את הכרטיס מסך, אני לא בטוח אם הוא יושב טוב עד הסוף, אבל ניסיתי לדחוף אותו ממש חזק עם האצבע ולא שמעתי שום קליק, אז אני מניח שהוא יושב טוב...

פורסם

אמרתי להוציא ולהכניס, לא לדחוף פנימה ולומר שהוא יושב טוב...

פורסם

תן לי לנחש, זה מסך של סמסונג?

פורסם
  • מחבר
תן לי לנחש, זה מסך של סמסונג?

לא, והחלפתי מסך והבעיה המשיכה אז זה בטוח לא קשור למסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים