פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים היי,כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה.צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר...חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב.יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים לדעתי הבעיה נגרמת מכוון הדרייברים לא נטענים אחרי הPOST ( עליית המחשב ) 1.תנסה לעדכן דרייברים2.אם כרטיס המסך שלך מקבל מתח נוסף מהספק תוודא שהכבלים מחוברים היטב בנוסף ישנה סבירות שהכרטיס לא מקבל מספיק מתח (אם הוא מחובר לספק ) תבדוק את הספק3. לפעמים יכולה להיות בעיית מגעים זה לא עניין של יושב טוב כמו שהמגעים מלאים באבק ( אתה יכול לקחת מחק ולעבורעל כל הנקודות המוזהבות עד שהן מבריקות נערך 2013 בדצמבר 1311 שנים על-ידי guyl3
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים ^ לא קשור לדרייברים, כי אין כאלו שנטענים ב-POST ויש להם איזה שהו קשר למערכת ההפעלה.למה זה אמור להיות קשור לזיכרון?לפעמים הזיכרון לא במקום והלוח לא יכול לעשות כלום בלעדיו, חוץ מלהעביר מתח לרכיבים השונים.
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים מה הכוונה לא יושבים במקום יש להם תופסנים ומנסיוני הרב לא יצא לי לראות זכרונות לא במקום וגם כן זאת לא סיבה מספיקה כי המסך כן עובד אחרי כמה ריסטארטים
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים מחבר פירמטתי את המחשב לאחרונה, אז הדרייברים מעודכנים.וזה גם לא אבק, כי ניקיתי אותו לפני כמה שבועות.
פורסם 2013 בדצמבר 1311 שנים אבל מאז שפרמט את המחשב זה התחיל ?בדקת את הזכרונות ( RAM ) כדאי לשלול את OR2OOO ?
פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים מה הכוונה לא יושבים במקום יש להם תופסנים ומנסיוני הרב לא יצא לי לראות זכרונות לא במקום וגם כן זאת לא סיבה מספיקה כי המסך כן עובד אחרי כמה ריסטארטיםאחרי כמה שנים התופסנים מתחילים להשתחרר ולאבד את האחיזה ואז הזיכרונות עולים מעט למעלה ולפעמים מאבדים מגע.אני ממליץ להוציא את הזיכרונות ולהכניס בחזרה, אם זה לא עוזר להוציא גם את כרטיס המסך ולהכניס בחזרה.תבדוק אם אתה ראה על הלוח קבלים שרופים.
פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים מחבר המחשב פורמט לאחרונה, אז זה לא בעקבות הפירמוט. המחשב גם נקי כי ניקיתי אותו לא מזמן.בדקתי את ה-RAM, הוא יושב טוב.בדקתי את הכרטיס מסך, אני לא בטוח אם הוא יושב טוב עד הסוף, אבל ניסיתי לדחוף אותו ממש חזק עם האצבע ולא שמעתי שום קליק, אז אני מניח שהוא יושב טוב...
פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים מחבר תן לי לנחש, זה מסך של סמסונג?לא, והחלפתי מסך והבעיה המשיכה אז זה בטוח לא קשור למסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.