עבור לתוכן

לבעלי הR9 290/X המתוסכלים מהחום

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג]

חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס.

מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2

הקירור עולה 39 דולר באיביי.

בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH

שעולים 9 דולר באיביי בערך.

יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס.

http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x

אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל.

אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים.

סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אבל ממה שראיתי עד כה:

הכרטיס עבר מ52 מעלות בIDLE עם קירור סטוק ל28-29 מעלות בIDLE עם הקירור החדש.

לאחר חצי שעה של משחק בASSASSINS CREED IV הכרטיס הגיע ל46 מעלות עם הקירור החדש לעומת 70 בסטוק.

לגבי טמפרטורות של הVRM זה עדיין לא בדקתי אני אבדוק היום בלילה כנראה ויעדכן פה.

זהו בגדול סתם חשבתי שחשוב שאנשים ידעו שאפשר בקלות ובזול לפתור את בעיית החימום של הכרטיס הזה ולהפוך אותו למפלצת עוד יותר ממה שהוא. [אגב שלי על 10% OC גם GPU וגם RAM בהמשך אנסה יותר].

ותלוי גם איזה חברה הכרטיס שלך גם אפשרי לשמור על האחריות [כמו שיצא אצלי].

תמונות בקרוב =]

פורסם

סחטיין

תתחדש.

פורסם

אשמח לראות תמונות, תודה!

אגב - מה זמן המשלוח שלקח לקירור להגיע? והאם מנסיונך ניתן להחזיר את קירור הסטוק בצורה בה לא יהיה חשד כי הוא הוסר במהלך חיי הכרטיס? (שואל מבחינת אחריות כמובן)

פורסם
  • מחבר
אשמח לראות תמונות, תודה!

אגב - מה זמן המשלוח שלקח לקירור להגיע? והאם מנסיונך ניתן להחזיר את קירור הסטוק בצורה בה לא יהיה חשד כי הוא הוסר במהלך חיי הכרטיס? (שואל מבחינת אחריות כמובן)

לקח לזה 3 שבועות אשלח לך לינק בכיף. את הקירור סטוק אפשר להחזיר די בקלות בלי שישימו לב [בגרסא אצלי המדבקת אחריות לא הייתה על איזה בורג או משהו..] זה תלוי איזה גרסא יש לך... לי יש של SAPPHIRE.

עריכה:

אני גאה לומר שאחרי שעה וחצי שעתיים של משחק בבטלפילד 4 על אולטרה הטמפ המקסימליות הן:

GPU - 54 C

VRM1 - 62 C

VRM2 - 59 C

בקיצור מבחינתי הצלחה מסחררת. ממליץ לכל בנאדם שקנה R9 290\X עם קירור רפרנס להחליף ומיד!

אלא אם יש לך קרוספייר.. זה סיפור אחר כבר...

בכל מקרה תמונות יועלו מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים