עבור לתוכן

כל מני בעיות שונות לתחנת העבודה שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום.

בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה....

לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול.

כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל.

כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות)

תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת.

מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט.

עשיתי חיפוש לזה באינטרנט אבל לא פתרתי את הבעיה הזו.

האם כל זה יכול לרמז על בעיית חומרה? איך מתחילים לבדוק את העניין?

אני מאוד אשמח לכל עזרה.

תודה מראש לכל העוזרים,

יואל

פורסם
  • מחבר

אוקי,

גיליתי תגלית רצינית- ניתקתי את המסכים שלי מהכרטיס מסך שלי AMD Firepro 5800 וחיברתי אותם לigpu שיש במעבד 3770K שלי.

וישר כמעט הכל חזר לעבוד.

עכשיו- זה אומר שזאת בעיית חומרה או בעיית תוכנה?

הדבר היחיד שלא חזר לעבוד זה ה winfast זאת התוכנת טלויזיה ואני לא מצליח להבין למה היא עושה לי בעיות.

יש למישהו מחשבות בעניין כל הבעיות שיש לי?

יואל

פורסם

יכול להיות שהתקנת דברייברים לא נכונים - שאתה עובד עכשיו עם המסכים בכרטיס מסך המובנה על לוח האם (on board( תסיר את הדרייברים שהעדכנת ותוודא שאתה מוריד את הנכונים במידה ולא מסתדר לך תחזור לדרייבר הישן כך שלפחות תוכל לעבוד על כרטיס המסך שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים