פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים שלום לכולם,אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה.הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר.יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM.חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM.כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי:Intel Core I3Gigabyte GA-H55M-S2H2x2048 MB Kingston 1333MHZMSI Geforce GTX 650 Ti500GB SamsungXBOX Wireless Controller for Windowsכמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן לא 2 התקנות במקביל). לפי מה שהבנתי ב 7 אי אפשר כי ההתקנה מקושרת ללוח אם וב 8 אפשר, לשמח לקבל מידע גם על זה.תודה רבה! נערך 2013 בדצמבר 911 שנים על-ידי MasterDK
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים בשביל htpc זה לא משנה אם מערכת ההפעלה היא 7 או 8אם היה לך טלוויזית מגע אז הייית ממליץ על 8 כי זה מגניב לקום לטלוויזיה וללחוץ על הכפתורים הגדולים אבל חוץ מזה, מה זה משנה?xbmc ו-steam יעבדו בלי שום בעיות על שתי המערכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.