עבור לתוכן

כתבה בשאלה האם כדאי לקנות כרטיס קול יעודי

Featured Replies

פורסם

http://www.techspot.com/article/751-should-you-buy-a-sound-card/

בדיוק שאלתי את עצמי אותו דבר בתכנון קנייה של לוח אם מתקדם

אפילו יש שם תמונה של אודיו טכניקה M50 :)

עריכה" עכשיו שקראתי את כל המאמר חייב לציין שהוא גרוע ברמות

טוב נו..

פורסם

היום הלוחות אם חזקים מאוד בקטע הזה , ואם אתה רוצה להשקיע אז למה כבר לא לשדרג לוח אם , ראה maximus formula vi .

ברשותי DAC של NUFORCE שהוא גם מגבר אוזניות גם DAC וגם PREAMP אני משתמש בכל התכונות שלו אבל כמה שזה נשמע טוב המחיר שלו גבוה.

פורסם

הלוח הקודם שלי MSI Z77 GD65 Gaming כלל כרטיס קול מובנה שנחשב טוב, אך רק כשחיברתי את הכרטיס קול הדיסקרטי שלי, העוצמה התחזקה למצב שאני נהנה מהווליום במשחקים כאילו יש לי מגבר אוזניות וזה רק עם כרטיס קול של קריאייטיב שעולה 300 וקצת.

האוזניות שלי הן AKG518le

פורסם

הכרטיסי קול היום באמת היום דיי טובים

אבל אני יכול להגיד שברגע ששידרגתי ללכרטיס פנימי (אסוס STX) הרגשתי בהבדל אפילו שהאוזניות שלי רק סבירות (ביטס פרו עם מוד של פלסטלינה אקוסטית ומוד של צמר אקריליק)

זה איכות אחר..יותר רך כזה אני מרגיש

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חיובי ההבדל מורגש, כל אחד שיש לו אוזניות איכותיות High End או רמקולים, האיכות משתפרת כי רמת הדיוק מבחינת הכח שהאוזניה מקבלת גבוהה יותר ללא שגיאות מבחינת רעשים או כל מיני דברים שלא אמורים להיות בגלל הספק של כח או איכות של חלקים, מגבר וכו'.

בכל אופן אני מוכר את הכרטיס קול שלי Asus Xonar Phoebus אם אתה מעוניין במכירות פה באתר. אני מעוניין בדגמים של creative כי יש לו צורך ספיצפי באפשרויות שלהם.

פורסם

בלוחות אם היקרים יש מגבר אוזניות, לפחות בדגמים החדשים יותר, בחלקם אפילו יש רכיבים שעל תושבות ואפשר לשדרג אותם (לרוב רק OP AMP אבל נראה לי שראיתי לוח שאפילו אפשר יותר מזה). בלוחות היקרים ביותר של GB ובהרבה דגמים של MSI יש אפילו תמיכה ב SBX למשחקים וסרטים.

בכל מקרה אין מקום בלוחות האף בשביל לבנות את מעגלי הסינון שיש בכרטיסי מסך, במקרה הכי טוב אפשר להגיע למשהו שברמה יחסית טובה אבל לא חושב שאפשר להגיע לרמה של ה DX או ה Z (אולי לרמה של ה RECON3D שלא היה אהוד במיוחד) שלא לדבר על STX או ZXR.

בכל מקרה למשחקים כנראה עדיף להוסיף את עלות הכרטיס קול ללוח אם, למוזיקה גם היום שווה לקנות כרטיס קול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים