פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים תיאורטית תהליך עדכון יכול ליצור את פקודת הכיבוי.תיאורטית תהליך עדכון יכול להיתקע במצב בו הוא דורש איתחול שוב ושוב ושוב.תיאורטית הורדת או הרצת EXE מערב תהליך נוסף של שירות או תוכנה שאולי(תיאורטית כמובן) תקועה בלימבו של תהליך עדכון אחד הרכיבים הנחוצים לפעילותה.האנטיוירוס/אנטיטרוג'ן הוא החשוד המיידי.
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים אני לא חושב שמדובר על malware. זה דיי מפגר.תיצור קובץ bat שמכיל את הפקודה shutdown /a עם קיצור דרך במקלדת (בצורה של קיצור דרך בשולחן עבודה) ואז תוכל לבטל את תהליך הכיבוי (או לפחות לנסות).בנוסף לזה, תקרא מה נרשם ב eventlog שלך:http://www.sevenforums.com/tutorials/160855-shut-down-view-details-last-shutdown-computer.html
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר בנתיים כיביתי את החומת אש וזה לא מתכבה ניתן לו עוד כמה זמן ונראה אם זאת הבעיה תודה על העזרה חברים עדכון : המחשב מתכבה בלי קשר לקבצים עכשיו הוא סתם מתכבה נערך 2013 בדצמבר 911 שנים על-ידי YARONGT
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים אוקי זה פותח יותר אפשרויות.כמו שאמרתי בהתחלה, גם כפתור במקלדת יכול לכבות וינדוס.אם יש לך כפתור כזה במקלדת, נסה לנתק אותה ולראות אם יש שיפור.
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים הוינדוס מקורי והותקן אתמול ככה שאין דברים מיותריםלמה לא להשקיע חצי שעה בפירמוט והתקנה מחדש במקום יום שלם בתאוריות?
פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים מחבר צצה בעיה חדשה כשפירמטתי את המחשב קצת אחרי התחילו להופיע לי מין טיקים קטנים שעוצרים את הסאונד מין הפרעות כאלה מה זה יכל להיות יש לי כרטיס קול אולפני M Audio Delta 66 ומוניטורים של KRK בגודל '5 תודה רבה רבה על העזרה שנתתם עד עכשיו
פורסם 2013 בדצמבר 1211 שנים בדרך כלל זה דריוורים של חומרה, או דריוורים וירטואלים של תוכנות.קודם תעדכן הכל טיפ טופ, ואז תראה אם זה עדיין ממשיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.