עבור לתוכן

קניית 2 אל פסק ל2 מחשבים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לנו בבית 2 מחשבים בבית במרחק של 8 מ'(מדוד עם כבל רשת שעובר) בין האחד לשני.

אני מעוניין לקנות למחשבים אלו אלפסק אחד אם יש אפשרות או במקרה וחייבים שניים אז נקנה שניים.

אשמח להמלצה איזה אלפסק לקנות?

מפרטי המחשבים:

Intel i5-760@2.8 GHZ |Gigabyte GA-P55-US3L | 2x2GB G.SKill DDR3 | GTX460 | LanCool K58 | SeaSonic 620W

Intel core 2 duo E8400

ASROCK G31M-S

2GB DDR2 .

ספק ג'נרי 550W

תודה רבה.

פורסם

המחשב החדש + LCD בינוני לוקח באיזור ה 350W, "רשמית" 650VA-850VA יכול להחזיק אותו אבל הייתי לוקח 1000VA פשווט כלשהוא בשביל מקדם ביטחון טוב יותר. משהוא כמו אדוויס PRPC1050 או PRV1050

המחשב הישן אם כרטיס מסך אונבורד ? אם כן 650-850VA יחזיק אותו ללא בעיה, הייתי לוקח את ה 850 אם ניתן (הייתי מצפה למצוא בו רכיבים קצת יותר טובים) אבל לא קריטי. כנל - תחת ההנחה שיש לו LCD פשוט

UPS יחיד של 1000VA אמור להחזיק את שתיהם (תחת ההנחה שיש מסכי LCD פשוטים והמחשב השני אם כרטיס מסך אונבורד), אבל איך אתה תסדר את הכיבוי האוטומטי של המחשבים ?

פורסם
  • מחבר
המחשב החדש + LCD בינוני לוקח באיזור ה 350W, "רשמית" 650VA-850VA יכול להחזיק אותו אבל הייתי לוקח 1000VA פשווט כלשהוא בשביל מקדם ביטחון טוב יותר. משהוא כמו אדוויס PRPC1050 או PRV1050

המחשב הישן אם כרטיס מסך אונבורד ? אם כן 650-850VA יחזיק אותו ללא בעיה, הייתי לוקח את ה 850 אם ניתן (הייתי מצפה למצוא בו רכיבים קצת יותר טובים) אבל לא קריטי. כנל - תחת ההנחה שיש לו LCD פשוט

UPS יחיד של 1000VA אמור להחזיק את שתיהם (תחת ההנחה שיש מסכי LCD פשוטים והמחשב השני אם כרטיס מסך אונבורד), אבל איך אתה תסדר את הכיבוי האוטומטי של המחשבים ?

אוי רק עכשיו שמתי לב ששכחתי לציין.

למחשב הישן יותר יש כרטיס geforce 8400gs

בנוסף מחובר למחשב הישן כונן חיצוני של 500 גיגה שמגבה כל ערב את כל התמונות על המחשב.

למחשב הישן יש מסך 21 סטנדרטי, ולמחשב החדש יש samsung syncmaster 2333 שזה מסך 23 אינטש.

האם זה עוד אפשרי לקנות אלפסק אחד או שעדיף כבר שניים?

איך אני מגדיר את הכיבוי האוטומטי ברגע שחיברתי את האלפסק?

תוכל לתת לי קשור לאלפסק שאתה ממליץ? כי חיפשתי באייבורי וTMS ולא מצאתי את הדגם שאמרת.

תודה רבה על תגובתך !

פורסם

שתי המסכים הם LCDים ?

פורסם
  • מחבר
שתי המסכים הם LCDים ?

כן, שניהם מסכים דקים.

פורסם

UPS יחיד של 1000 יחזיק את שתיהם (כולל המסכים), בתור UPS בסיסי וזול אתה יכול לקחת PRV/PRPC 1050 של אדוויס, יש גם UPSים טובים יותר ויקרים יותר

את המחשב החדש לבד (כולל מסך) יכול להחזיק גם UPS פשוט יותר כמו FSP EP1000

ה UPS מתחבר למחשב אם USB ויש תוכנה (שמגיעה אם ה UPS או מובנית במערכת ההפעלה, תלוי מה יש לך) שמתקינים על המחשב. כשה UPS מדווח שמתחילה הפסקת חשמל התוכנ מקבלת את הדיווח ומכבה את המחשב בצורה מסודרת

הבעיה היא של UPS יש USB יחיד, לכומר ניתן לחבר ממנו מחשב יחיד. עכשו יש לך אפשרויות :

- לחבר אותו למחשב 1, ולקוות שאם יש הפסקת חשמל אתה תהיה בבית ותוכל לכבות ידנית את מחשב 2 (או אם מחשב 2 לא דול כל הזמן אלא רק כשמישהוא משתמש בו), או שלא תהיה הפסקת חשמל ארוכה יותר מכמה דקות (שה UPS יספיק להחזיק את 2 המחשבים עד לסיום הפסקת החשמל)

- לחבר אותו למחשב 1 ולהגדיר ידנית פקודה במחשב 1 ובמחשב 2 כך שכשמחשב 1 מקבל את הפקודה לכיבוי מה UPS, הוא ישלח דרך הרשת פקודה למחשב 2 (מחייב קצת התעסקות)

- 2 UPSים ל 2 חמשבים

חוץ מ UPSים יש גם מגיני שקע פשוטים (הטובים מביניהם, שיש להם הגנות מתח גבוה/נמוך והשהיה). הם נותנים הגנה לחומרה דומה לזאת של UPS פשוט, ההבדל הוא שמגן פשוט מנתק את החשמל בצורה חדה דיי למנוע מעבר של מתח לא תקין ולא נותן גיבוי כלשהוא - מבחינת המחשב זה עדיין כיבוי פתאומי, רק (אוליי) בלי קפיצת מתח שתדפוק בו משהוא

כיבוי פתאומי של מחשב לא הורס חומרה, הוא יכול לגרום לנזק למערכת הקבצים בדיסק אם היא מערכת קבצים לא מוגנת מנפילות. מערכות קבצים שיש להן הגנה הן NTFS ו Ext3 ומעלה, ל FAT ו Ext2 אין הגנה

היתרונות של מגן שקע הוא שהא זול, לא דורש תחזוקה (החלפת סוללות כל כמה שנים) ולא פולט שדות מגנטיים (כלומר לא צריך להרחיק ולדחוף אותו לפינה כמו UPS)

פורסם

על איזה מגינים אתה ממליץ?

פורסם

מגינים - Q protectors VDP

UPSים בסביבות 1000VA - בזולים אדוויס PRV/PRPC1050 (לעומסים עד 400W ניתן גם FSP EP1000), ביותר טובים רוזטק 1200, ויש גם יותר טובים כמובן

פורסם
  • מחבר
מגינים - Q protectors VDP

UPSים בסביבות 1000VA - בזולים אדוויס PRV/PRPC1050 (לעומסים עד 400W ניתן גם FSP EP1000), ביותר טובים רוזטק 1200, ויש גם יותר טובים כמובן

תודה רבה על העזרה והתשובות המפורטות.

הסיבה שאני רוצה לקנות UPS היא שיש המון תמונות על הדיסק הקשיח של 2 המחשבים ובמידה ותהיה מכת ברק או עליית מתח אני מפחד שהוא ישרף.

לקנות עכשיו 2 UPS ב1000 שקל זה קצת כבד כרגע, ולפי מה שאמרת מגן עושה את העבודה שאני מחפש שהיא פשוט ניתוק החשמל והמחשב יכבה ללא פגיעה בחומרה.

למגן ברקים אפשר לחבר מפצל?

הסתכלתי על החברות שנתת למגן ויש להן המון דגמים, תוכל לתת קישור לדגם שאתה ממליץ ואני פשוט אקנה שניים מהדגם הזה?

תודה רבה !

פורסם

@11010010110

איך הPRD750 של אדווייס? זה מה שיש לי כרגע ומחובר עליו גם המחשב וגם מסך 32" (LCD) , הוא עשה לי בעיות והם לקחו אותו לתיקון במעבדה על חשבונם במסגרת האחריות ועכשיו הוא חזר לסורו אבל באופן כללי?

פורסם

ומה אם הדיסק הקשיח יחליט להידפק מעצמו, הספק (ובמיוחד הגנרי במחשב השני) יחליט שהוא מאבד שליטה ומפוצץ את כל החומרה, או שיגיע למחשב וירוס ויחליט שהוא מוחק דברים ? כל 1 מאלה לבד הוא סיבה הרבה יותר נפוצה לאיבוד נתונים ממכת מתח

ואם כבר הגנה ממכת מתח, אל תצפה ליותר מידי מ UPS line interactive. פגיעת ברק קרובה תעיף גם את ה UPS וגם את המחשב

בשביל גיבוי לנתונים קונים דיסק קשיח חיצוני ולא UPS

פורסם

אפשר ומומלץ גם לגבות בענן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים