עבור לתוכן

קצת עזרה לגבי קירור ועוד כמה דברים :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

זאת השאלה, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לצייד אותו הפעם בקירור כמו שצריך, שיאפשר OC סביר פלוס פלוס.

כרגע אני הולך על מארז 1080 Antec ככה שיש הרבה מקום ושני מאוורים מובנים.

אני הולך על Intel 3.0C האם הוא טוב ל-OC? האם יש יותר מומלץ (כמובן Intel, בגלל שאני עובד בתלת מימד ועריכת ווידאו).

ולוח אם Abit Ic7 Max3. (הבנתי שהוא הטופ לOC).

OCZ Pc4000 (עוד לא בחרתי איזה בדיוק.. )

אז עכשיו מתחילות השאלות, אני רוצה לרכוש מערכת קירור טוב מאוד למעבד.

אז, אני מעוניין ב- Sp94 השאלה, היא האם זה מתאים ל- Abit? אמרו לי שיכול להיות שיהיה קצת מחסור במקום.

לגבי מאוורר, מה מומלץ? הבנתי שהטורנדו זה חיה אבל פשוט הקול בלתי נסבל, אז איזה מאוורר מומלץ? מה עם ה- Antec 92MM או ה- Enermex?

עכשיו, לגבי שאר המאווררים (יש שנים מובנים, ועוד 3 אפשרויות שאני רוצה להוסיף). מה דעתכם על Antec Stealth 80MM הבנתי שהוא יחסית שקט, אבל 3 ממנו? פלוס 2 80MM Smart של Antec. האם זה יחריש או סביר? אני לא רוצה שקט מדהים, אבל גם לא רעש עצבני.

אשמח לשמוע כל הצעה :) תודה.

פורסם
  • מחבר

ועוד דבר, האם כדאי לרכוש בקר מאווררים?

ראיתי את ה- Nexsus של וונטק, לא יקר מדי וחברה נחמדה. כדאי?

פורסם

קודם כל למה לשלוח עוד הודעה אם אפשר לערוך ( תערוך את ההודעה )

והינה קישור לאיזה לוחות אם מתאים הsp-94 http://www.thermalright.com.tw/a_page/main_support_faq_motherboard_sp94.htm

ואני הייתי הולך על ה enermax 92

ובקשר למאווררים שאמרתה הם בסדר גמור אבל אני לדוגמא אוהב רעש של מאווררים!

אז יכול להיות שאתה לא אז תבדוק את העניין הזה לבד הוא עם מישהו אחר!

פורסם
  • מחבר

תודה :) אני לא סובל מאוד מרעש אבל לא אוהב :)

שאלה לי עליכם, מה עדיף, ללכת על Smart fan או ללכת על מאווררים רגילים עם Controler?

או שאני יקח 3 Thermel Flow של Vantec (סמארט.. כמובן אשמח לשמוע הצעות אחרות). פלוס

92 מ"מ של Enermax.

או שאני יקח 3 מאוורים רגילים עם כוח וה- Enermax ו- Controler

מה אתם אומרים? מה כדאי? והאם בכלל זה יתן לי קירור כמו שצריך (עוד 2 מאוררי מארז Antec).

ועוד שאלה המאווררים שבאים עם המארז הם Antec 2000 RPM 17 CFM האם הם חזקים מספיק? או שכדאי

להחליף גם אותם? (זה לא יהיה ביזבוז טוטאלי כי המחשב הישן הולך לאחים שלי, אז אני ידחוף לו אותם :) ).

שאלה אחרונה, האם המעבד הזה הוא טוב ל-OC או שמומלץ ללכת על דגם אחר? או אולי על ה- Prescott?

פורסם

שאלה אחרונה, האם המעבד הזה הוא טוב ל-OC או שמומלץ ללכת על דגם אחר? או אולי על ה- Prescott?

כן, המעבד הזה טוב לOC כמו כל סדרת P4C.

פרסקוט? אתה קורא חדשות/מאמרים/ביקורות? תחכה "קצת" זמן עד שהעיניינים איתו יסתדרו מבחינת סטפינג/חום/צריכת חשמל וכו'.. (גם ביצועים מאכזבים יחסית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים