פורסם 2013 בדצמבר 611 שנים אני אובד עצות וצריך עזרה...קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP).במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד...חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד.במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7.אך לטעמי מדובר בדרייבר...מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת?הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה)תודה ענקית מראש!
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים בתוכנה שאתה משתמש לצפייה בכ.טלוויזיה תבדוק בהגדרות שמוגדר החיבור הנכון שהכרטיס מחובר לממיר.בנוסף נסה להכנס למנהלי התקנים בווינדוס ובדוק שהמערכת מזהה את הכרטיס טלוויזיה.
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר בתוכנה שאתה משתמש לצפייה בכ.טלוויזיה תבדוק בהגדרות שמוגדר החיבור הנכון שהכרטיס מחובר לממיר.בנוסף נסה להכנס למנהלי התקנים בווינדוס ובדוק שהמערכת מזהה את הכרטיס טלוויזיה.כן לשניהם
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים הדיון ננעל - להבא תתיחס למה שכותבים לך.הפורום צריך להיות ברור\נהיר\נקי לכלל המשתמשים ולא רק למי שפותח דיון.כל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.