עבור לתוכן

חברה הצלכתי לקבל כרטיס מסך חדש!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה

אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו

אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS

חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך

טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות

טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק

היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון

טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מקמות אולי אני יכול לתקן להחליף במקומות אחרים וזה לא עזר

כולם אמרו למה קנית באני חוזר שניתK...S...P אז אמרתי כי שם זזול ואמין אז הם אמרו אם זה היה אמין לא היית מקבל 1 שנה אחריות על משהו ששוווה 1700 שקל אז אמרתי אתם צודקים ואז פרסמתי פה תרד וכולם ענו לי ישר כמן גדולים ואמרו לי שיש פו בארץ חברה שמיבה את הכרטיסים של asus שהם "ליגד ואז חיפשתי את הטלפון שלהם בארץ ומצאתי הסברתי להם את הבעיה והם אמרו שמע את לא קניתה אצלנו וזה לא שייך לנו הלכתי לksp ושאלתי מה החברה היבאונית שלכם והם לא היו מוכנים לענות לי רק אחרי איזה שעה הם אמרו לי שהם יבואנים של עצמם טוב ככה עברה לה שנה מויכוח לויכח ואז אני שולח לasus אימילם כדי לדעת מה היבואן שלהם בארץ וכמה שנים אחריות הם נותנים

וחברה הקופסה תמיד ישבה לי מעל המדף ככה ליד הראש ותמיד הסתקלתי ואמרתי מתי אני מחליף את זה ואז חברה גילתי משהו שלא ראיתי

ממש בקצה בקטן רשום 3 שנים אחריות והיתי ממש המום למראה עיני,ופנתי שוב לksp והם אומרים שהם נותנים שנה אחריות

אבל הם פתאום אומרים לי אתה יודע מה סבבה נשאר לך אם אתה אומר עוד קרוב ל8 חודש אחריות תתן לנו אותו ונשלח לך אותו לשם והם יחלטו מה לעשות איתך אז כמובן התלהבתי מאוד וכל שבוע אני מתקשר לזנו*** ksp האלה והם כול שבוע אחי תתקשר עוד שבוע וככה עברו להם בצעקות וויכחים מה אם הכרטיס איזה 4 חודש ואז חזרתי שוב לליגד והסברתי להם את הבעיה הרצינית שלי ובחורה אחת שאני לא יכול להגיד את השם שלה כרגע עזרה לי ואמרה שלח את הכרטיס שלך ואני יחליף לך אותו תוך שבועיים אמרתי סבבה סוף סוף אולי המזל יאיר לי ואז באותו שניה נזכרתי רגע הכרטיס יושב אצל הזו*** ksp איזה 4 חודש והם לא נראה לי בכלל שלחו כול פעם דחו אותי ואמרו שבוע הבא ושזה לוקח הרבה זמן

אז ממש אמרתי אני לא מתקשר אלהם יותר אני פונה למועצה לצרכנות בישראל שאולי הם ידברו איתם ונראה מה קורה שלכתי להם מכתב

אם כול מה שעבר עלי כמעט שנה שלמה והם נענו בחיוב ושלחו מכתב שהם יעזרו לי

ואז אחרי יומיםם בערך הם שולחים העתק של מכתב שהם שלחו לksp ששם רשום בדיוק את הבעיה שלי ושמה שהם עשו לי

ואז פתאום הם ksp שולחת מכתב אלי הביתה ואומרים בוא כך את הכרטיס החברה לא יכולה להחליף לך אותו אנחנו מצטערים

אז אמרתי היגע הזמן הם בטח לא שלחו אותו בכללל טוב הלכתי הבאתי את הכרטיס שלחתי לה בדואר מהיר

והיא שלחה לי תוך יומיים כרטיס חדש חברהההההההה ונוצצצצץץץץץ אותו אחדדד

ומה זה הראה לנו כאן חברה כמה דברים

1:שלו מה שזול הוא אמין

2:שיש עוד גורמים שאפשר להעזר במקרא שרק נראה לכם שמרמים אותכם

3:שצריך הרבה סבלנות והיא משתלמת בסופו של דבר

וזהו אני מקווא שלא זינ**תי לכם את השכל יותר מידי אבל זה היה חושב לכתוב את זה שעוד אנשים יראו ושלא יפחדו לדבר ושיש עוד גורמים שיכולים לעזור למי שלא מבין וגם שיש דברים טובים ל-פעמיםםםםם

ואם עזרתי למישהו אחד עישתי את שלי כאן

ביייייייייייייייי ולפחות תקראו חלק אם אתם לא יכולים הכול סתתםםםם ;)

פורסם

סחתיין על ההתמדה וההתעקשות - וקודם כל - מזל טוב !

על זה נאמר - מה שזול בהתחלה - בסוף עולה ביוקר ....

העיקר שהסוף טוב !

פורסם

אם המקרה הזה נכון אני יודע שאין מצב בחיים לא משנה מה גם אם יוכיחו לי שהם מוכרים 9800 פרו ב10 שקל וזה אמיתי אני לא יקנה מהם אני לא סובל רמאים ונוכלים ועם יש פה מישהו שעובד בחנות מחשבים ומבין איך הולך כל הקטע הזה יבין עד כמה רמאים הם (אם כל הקטע הזה נכון).

פורסם

היה לי מקרה דומה עם ה Gainward Geforce 4 Ti-4800SE,עידכנתי את הביוס כמו שהם (Gainward) בעצמם אמרו לי ונדפק לי הכרטיס...במקום ללכת לשבור את הראש עם היבואנים בארץ,פשוט קיללתי את Gainward באימייל (שאני מצטער ::)),אחרי כמה שאלות מצידם ותשובות ממני הם פשוט ביקשו אם אני יכול לשלוח להם את הכרטיס שהם יבדקו.אחרי 8 שבועות קיבלתי את הכרטיס (אותו אחד) כמו חדש (אפילו ניקו לי את המאוורר) עם ביוס מעודכן ועם התנצלות. (btw האחריות כבר נגמרה לי מזמן והם ידעו זאת).

מסקנה: אין לי,חוץ מזה שבארץ הכל מחורבן. אם זה היה קורה לי אם חברה מהארץ בטוח הייתי עובר גיהנום.

פורסם

שלחו לך שוב את אותו כרטיס של אסוס TI4400 איך?

לא מייצרים אוות יותר :P

יש לך מזל גדול אני ניסיתי גם אבל אין לי מזל אם ה-MSI לשי אבל השגתי אחד אחר במקומו... רק מה נראה

דגם יורת מוקדם ומזה שאני קיבלת... :P

אבל אל משנה אני מקבל 9700פרו אז אני מוכן לסבול איתו עוד יומיים שלוש

פורסם

אם המקרה הזה נכון אני יודע שאין מצב בחיים לא משנה מה גם אם יוכיחו לי שהם מוכרים 9800 פרו ב10 שקל וזה אמיתי אני לא יקנה מהם אני לא סובל רמאים ונוכלים ועם יש פה מישהו שעובד בחנות מחשבים ומבין איך הולך כל הקטע הזה יבין עד כמה רמאים הם (אם כל הקטע הזה נכון).

אני דווקא מכיר הרבה אנשים (נו טוב שניים) שקנו שם (באמת זול),והם דיי מרוצים.

shimon956 היה פותר את כל הבעיה הזאת מזמן אם הוא היה מסתכל בקבלה\קופסה כמה שנות אחריות יש לו.

פורסם

וואלה אחי שיחקת אותה...התמדת ובאמת ז**נת להם את השכל חחחח...

אבל לפי דעתי...בכל הכסף שביזבזת על טלפונים אליהם,טירחה, וכסף על נסיעות...יכולת כבר לקנות כרטיס חדש ::) :)

חחח סתם אולי קצת הגזמתי...אבל בכל זאת זה לא ממש השתלם לך...

פורסם

*offtopic*

אני ספרתי, אין אפילו פסיק אחד או נקודה בכל ההודעה המקורית.(חוץ משלוש פעמים שיש נקודתיים אחרי מספרים).

אי אפשר לקרוא ככה אנשים! אני אחרי שורה עשירית התייאשתי פשוט.

פורסם

הייתה צריך להגיש תביעה....

אולי עכשיו היה לך איזה 9800xt ועוד איזה 1000 שקל לביזבוזים...

פורסם
אני ספרתי, אין אפילו פסיק אחד או נקודה בכל ההודעה המקורית.(חוץ משלוש פעמים שיש נקודתיים אחרי מספרים).

אי אפשר לקרוא ככה אנשים! אני אחרי שורה עשירית התייאשתי פשוט.

גם אני התייאשתי ....... אבל כלכבוד פשוט לא מוותרים ואז מרוויחים

פורסם

אתה יכול עדיין להגיש תביעה נגדם בבית משפט לתביעות קטנות על כל הייסורים שהם העבירו אותך ואולי תזכה במשהו לך תדע

פורסם

הם לא היחידים שגרועים

אני קניתי ב PC2GO-ספיריטוס נגן MP3 בגלל המחיר הזול והתקלקל לי

פניתי אליהם ופשוט אין עם מי לדבר אז נשארתי עם הסחורה הדפוקה

אני ממליץ לקנות רק בחנויות אמינות עם המלצות טובות ולא להתפתות למחירים זולים כי אחר כך אתה נשאר עם הסחורה הדפוקה.

פורסם
  • מחבר

חברה אני קניתי כרטיס חדש אחרי איזה 4 חודש שהוא נשרף לי ,ואז קניתי radon 9800pro אבל אמרתי שאני לא מוותר על על הכרטיס הקודם שלי

בכול מחיר

ואמרתי לעצמי שאני צריך להיות סבלני

פורסם

באתי בחופש הגדול ל KSP עם לוח אם שנדפק לו ה USB

איחרתי באחריות ביומיים.. כן כן.. יומיים מחורבנים!!!

לא הסכימו להחליף לא הסכימו כלום

המשפט היחידי שבמעבדה הסכימו להגיד לי זה

"תקנה לוח חדש, ואז תצטרף גם מעבד חדש.. הא כן וגם זכרונות חדשים, זה יעלה בסביבות ה1500 שקל, לא כזה ביג דיל......"

התבאסתי לא היה לי מה לעשות קניתי שלישיה חדשה והלוח השני שהתקלקל

בנתיים עובד מצויין (טפו טפו כפרה עליו) בלי USB (אפשר לחבר PCI2USB אבל אין שום שימוש לחיבור במחשב הזה...)

הא כן ועוד משהו

קניתי בחופש הגדול את הלוח של ASUS

בדף המוצר של החברה, על הקופסא, בכל מקום אפשרי

מפרסמים בגדול "שלוש שנות אחריות!"

קיי אס פי בתגובה: אם תשלם לנו להרכיב לך את המחשב ותיהיה בתוכנית האחריות שלנו (שאסור בה להחליף מאוררים וכו) יהיה לך 3 שנים אחריות

אם תקנה את הלוח בנפרד ותרכיב לבד... ניתן לך שנה אחריות בלבד

מעבדת מחשבים באיזור אמרו לי ששנה אצל החנות, ושלוש אצל היצרן

האם זה נכון? האם אחרי שנתיים אני יוכל לשלוח את הלוח לASUS (או לנציגה בישראל) ?

פורסם

קיי אס פי בתגובה: אם תשלם לנו להרכיב לך את המחשב ותיהיה בתוכנית האחריות שלנו (שאסור בה להחליף מאוררים וכו) יהיה לך 3 שנים אחריות

אם תקנה את הלוח בנפרד ותרכיב לבד... ניתן לך שנה אחריות בלבד

זה ממש חרא מצידם

אני קניתי מהם את הכרטיס מסך שלי ובינתיים אין בעיות

אבל אם יהיה בעיות והם יעשו לי מה שהם עשו לשמעון אז אני יהפוך להם את כל החנות, ילך למחסן ויקח לי איזה 9800XT ויצא משם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים