עבור לתוכן

זקוק להמלצות: קונה מחר מKSP מקלדת+עכבר אלחוטי ואולי גם אוזניות

Featured Replies

פורסם

היי חברים וחברות,

מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים

אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי

בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי.

יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים

האם יש לכם המלצות כלשהן ?

בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים)

בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ.

ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצרים איכותיים, ו13000mah זה לא מעט.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

לגבי המקלדת והעכבר, מה התקציב ומהם השימושים? אם אין צורך בציוד למשחקים, אני ממליצה על לוג'יטק MK520.

http://ksp.co.il/?uin=11877

לגבי הסוללה החיצונית, הייתי הולכת על Anker ולא על סוללה סינית עלומת שם.

לגבי האוזניות, פתח דיון חדש בפורום אודיו.

פורסם
  • מחבר

עוד לא החלטתי על תקציב וזו אחת הבעיות שלי.

היום הייתי בKSP ויצאתי עם microsoft sculpt comfort וlogitech anywhere mouse שניהם ב350 ש"ח.

לגבי המקלדת לא סגור לגבי העיצוב שלה - עוד לא פתחתי את שניהם, הם עדיין באריזה. התלבטתי לא מעט בין העכבר הזה שהוא יחסית קטן לM705.

השימושים הם סטנדרטיים, ביתי, לא גיימינג, רציתי שיהיה בעכבר כפתור אחורה וקדימה וגלילה מהירה hyper scrolling.

יש אפילו סט ב95 ש"ח עם 3 שנות.מנגד סט ב800 ש"ח :kopfpatsch:

אלוהים יש כל כך הרבה אופציות....

דרך חיפוש באינטרנט הגעתי גם לסט משולב MX 5500 שראיתי שבארץ עולה 700/800 ש"ח ובאמזון עולה 1400 ש"ח (מוזר...) שמכיל את הRevolution איתו, מוזר שלא הוציאו דגם מתקדם יותר משכיל את הPerformance. [h=3]וגם נתקלתי בסט MK710 שמכיל את העכבר M705 [/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים