עבור לתוכן

הצעה מבזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

ניתוק רק דרך https://www.netek.co.il/ כל דבר אחר זה בזבוז זמן.

בואו אני אעזור טיפה לכל מי שרוצה לדעת מול מה הוא עובד.

תשתית:

בזק: בעבר היו מאפשרים לקנות מודמים ואז בניתוק דורשים להחזיר את המודם או לקנות אותו שוב, ניסיון גנבה של 200-300 שקל מכל מי שרוצה לעזוב. נכון גם לחברות אחרות בקבוצה כמו YES. נראה לי הם הפסיקו עם הדברים המפגרים האלה.

הוט: הנציגים בטלפון עצלנים, שקרנים ונותנים יחס מזעזע. הרבה מאוד בעיות בחודשים האחרונים והטכנאים שלהם לא בדיוק עושים משהו מאז שהם מחברה חיצונית.

ספקיות:

013NETVISION: גנבים, מסוגלים לחבר אותכם לשירותים נוספים ביום שתנסו להתנקת. להתרחק!

012: כל כך גרועים שהם הצליחו להגיע לרשימה מאוד מצומצמת של ספקיות מכל העולם ש STEAM ממליצים לא להתחבר אליהן. להתרחק!

014: פינגים לא יציבים, בעיות עם הזרמת סירטונים, בעיות עם טורנטים.

HOTNET: חלק מהוט, אני איתם מאז שהחברה התחילה לעבוד, עוד לא היה לי בעיות איתם. אני מאמין שביום שאני אנסה לדיבר עם הנציגים שלהם אני אגלה שהם בערך כמו הנציגים של HOT...

018: יחסית זולים, עד כמה שידוע לי אין להם אפשרות לחיבור לא חייגן בהוט שזה חיסרון גדול. הבנתי שיש הנחות לסטודנטים.

FAST: מאוד זולים, האתר שלהם ניראה רע. התהליך התחברות עם תשתית הוט מאוד מגושם (לא ברור למה, הוט מקשים על ההתחברות ל FAST), כמו כן אין אפשרות לחיבור ללא חייגן.

CCC: יקרים רצח, לא יודע איפה הם חיים.

019: מי זה 019? נראה כאילו יש להם רק מהירויות נמוכות.

רימון: אם אתם לא דוסים עזבו.

נראה לי שעברתי על כולם...

• תגובות 57
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

netek.co.il

אני מאשר לאתר להעביר את פרטיי לצדדים שלישיים לצרכים מסחריים, וכן מאשר כי פרטיי ישמשו לדיוור ישיר.

אני מודע לכך שבאחריותי לוודא כי הניתוק אכן בוצע

לא תודה.

פורסם

מי ישמע איזה פרטים אתה נותן להם בתמורה לשירות הנוח הזה. בכיין.

לגוגל יש הרבה יותר פרטים עליך והם משתמשים בהם לצרכים מסחריים על בסיס יום יומי (שלא נאמר שעתי ואפילו דקתי).

עליהם אני לא רואה אותך מתלונן.

פורסם

היות הייתה בעיה אצלם בשליחת אישור לפיקסוס והנפקת מספר פניה בסוף הנובמבר, לא יכולתי להתנתק יותר מוקדם. לדעתי מאחר ששם משפחה שלי כולל אות ספציפי, הוא היה בעיה כי אחרי שלא רשמתי אותו, הכל הסתדר.

בזק: בעבר היו מאפשרים לקנות מודמים ואז בניתוק דורשים להחזיר את המודם או לקנות אותו שוב, ניסיון גנבה של 200-300 שקל מכל מי שרוצה לעזוב. נכון גם לחברות אחרות בקבוצה כמו YES. נראה לי הם הפסיקו עם הדברים המפגרים האלה.

"כובלים" לקוחות ואין סעיף בחוק התקשורת שאוסר את השיטה?

הוט: הנציגים בטלפון עצלנים, שקרנים ונותנים יחס מזעזע. הרבה מאוד בעיות בחודשים האחרונים והטכנאים שלהם לא בדיוק עושים משהו מאז שהם מחברה חיצונית.

באמת? זה קבלנות? איזו חברה?

013NETVISION: גנבים, מסוגלים לחבר אותכם לשירותים נוספים ביום שתנסו להתנקת. להתרחק!

חוויתי איתם לאחרונה במשהו דומה...

012: כל כך גרועים שהם הצליחו להגיע לרשימה מאוד מצומצמת של ספקיות מכל העולם ש STEAM ממליצים לא להתחבר אליהן. להתרחק!

זה בגלל פינגים או חסימות שרתים מסויימים של STREAM?

014: פינגים לא יציבים, בעיות עם הזרמת סירטונים, בעיות עם טורנטים.

בעיות עם BUFFERING?

HOTNET: חלק מהוט, אני איתם מאז שהחברה התחילה לעבוד, עוד לא היה לי בעיות איתם. אני מאמין שביום שאני אנסה לדיבר עם הנציגים שלהם אני אגלה שהם בערך כמו הנציגים של HOT...

יש לך איתם חבילה של 100 מגה? איזה מהירות תשתית שלך אגב?

018: יחסית זולים, עד כמה שידוע לי אין להם אפשרות לחיבור לא חייגן בהוט שזה חיסרון גדול. הבנתי שיש הנחות לסטודנטים.

כלומר כל הפעלה חדשה של מחשב מייבת חיבור ידני אליהם ע''י חייגן? זה לא מתייחס למצב שינה של מחשב?

FAST: מאוד זולים, האתר שלהם ניראה רע. התהליך התחברות עם תשתית הוט מאוד מגושם (לא ברור למה, הוט מקשים על ההתחברות ל FAST), כמו כן אין אפשרות לחיבור ללא חייגן.

לאחרונה ראיתי כתבה של חיבור סימטרי שלהם ונצרה לי שאלה אם הם יקימו תשתית משלהם. אולי יהיו ספקית ראשונה בתשתית של חברת חשמל בעתיד?

CCC: יקרים רצח, לא יודע איפה הם חיים.

אבל אדיבים רצח לפי מה ששמעתי. 12 מגה עולה כמעט 25 ש''ח.

019: מי זה 019? נראה כאילו יש להם רק מהירויות נמוכות.

בדף של מבצעים ומחירים רשום שרק דרך פייסבוק ניתן לקבל אבל בפייסוק לשוניות לא פועלות. כל זה לא נראה מבטיח.

רימון: אם אתם לא דוסים עזבו.

אין אינטרנט בשבת? אני שמעתי שרימון קשורים לנטוויז'ן...

פורסם
מי ישמע איזה פרטים אתה נותן להם בתמורה לשירות הנוח הזה. בכיין.

לגוגל יש הרבה יותר פרטים עליך והם משתמשים בהם לצרכים מסחריים על בסיס יום יומי (שלא נאמר שעתי ואפילו דקתי).

עליהם אני לא רואה אותך מתלונן.

רציני? אין לך בעיה להפיץ ת.ז. לגורמי צד ג'? ספרות כ.א.?

אז מה אם לגוגל ופייסבוק יש את מספר הטלפון שלי, לפחות מהם אני לא מקבל ספאם.

אני לא מגיע ל- "נתק" כדי להתנתק משירות א' רק כדי להתחבר לשירות ב' (הודעות שיווקיות).

פורסם

השתמשתי בשירות שלהם להתנתק מגולן (הכל באינטרנט אבל ניתוק הם רוצים בדואר רשום, אלוהים ישמור), לא הגיע דואר זבל מאז. יש מידע שאסור להעביר לצד ג' לפי חוק ( למשל מספר כרטיס אשראי). תפסיק לחיות בפחד, חוץ מזה את רוב המידע גוגל ופייסבוק מוציאים שהרגלי השימוש שלך, תמונות ושאר הדברים שאתה מעביר דרכם, הם יודעים הכל.

בזק: לא כובלים אף אחד, רק ניסו לגרום לאנשים לקנות את אותו מוצר פעמיים או להחזיר מוצר שהם קנו. לא חוקי בעליל, נראה לי שהם הפסיקו עם זה כי הסיפור האחרון ששמעתי היה לפני כמה שנים.

הוט: לא יודע מי החברה החיצונית אבל הוט לא מתפקדים בחצי שנה האחרונה והרבה מאוד אנשים עוזבים.

012: החברה הגבילה תקשורת דרך פורטים מסויימים וזה גרם לתיפקוד לא תקין של STEAM (בערך חובה לכל מי שמשחק במחשב), לא חסר איתם בעיות גם עם פינגים ויציבות החיבור. גם שירותי גישה מרחוק לא עבדו איתם כמו שצריך.

HOTNET: כן אני עם 100M, אחרי שמורידים פעם אחת על מקסימום עם חיבור כזה קשה לחזור אחורה :)

חיבור ללא חייגן=DHCP, דרוש על מנת להגיע ל 100M בהוט. אם אין אפשרות אז צריך להשתמש ב L2TP (מגדירים פעם אחת), קשה מאוד להגיע ל 100M עם L2TP, צריך חומרה יעודית בשביל זה.

FAST: כל עוד האתר שלהם נראה ככה קשה להתיחס אליהם ברצינות, חוץ מזה שמעתי עליהם דברים טובים. הם החברה היחידה שמפרסמת מחירים לחיבור סימטרי.

CCC: קשה לי האמין שיש מישהו שמפגר מספיק בשביל לשלם יותר מ 100 שקל בחודש בשביל ספקית אינטרנט, אין חברה בעולם שמצדיקה מחיר כזה. בנוסף לזה נראה לי גם הם לא מאפשרים חיבור ללא חייגן אז שוב אין באמת 100M בחיבור על תשתית הוט.

רימון: אולי יש להם קשר ל 013NET, בכללי זה חברה שמספקת אינטרנט מצונזר, חוסמים אתרי פורנו וכו'. כמובן שהאינטרנט עובד בשבת ואתה יכול לבקש חיבור רגיל אבל אין סיבה לבחור אותם ולא חברה אחרת.

פורסם

מנסיון שלי הם היו לא פחות בזבוז זמן. לאחרונה שלחתי דרכם 3 פקסים לבזב"ל בלי תוצאות.

והצרה היא שאפילו לא יכולתי לבוא לבזב"ל בטענות (לתבוע אותם על אי ניתוק לאחר בקשה וכד') כי אין לי שום הוכחה שנשלח להם פקס, כל מה שקיבלתי מ"נתק" זה מייל שמכיל עותק של הפקס שנשלח, אני לא יכול לדעת לאיזה מספר הם שלחו אותו או אם הוא התקבל בהצלחה וכו'. בקיצור, כבר עדיף לי לשלוח פקס לבד וזהו (אם כי בפועל התקשרתי בסוף כדי לנתק).

פורסם
השתמשתי בשירות שלהם להתנתק מגולן (הכל באינטרנט אבל ניתוק הם רוצים בדואר רשום, אלוהים ישמור), לא הגיע דואר זבל מאז. יש מידע שאסור להעביר לצד ג' לפי חוק ( למשל מספר כרטיס אשראי). תפסיק לחיות בפחד, חוץ מזה את רוב המידע גוגל ופייסבוק מוציאים שהרגלי השימוש שלך, תמונות ושאר הדברים שאתה מעביר דרכם, הם יודעים הכל.

+1

למרות שמה שעשית היה דיי מיותר, אני פשוט התניידתי מגולן לחברה אחרת.. לא באמת צריך לשלוח להם בקשת ניתוק, אתה פשוט מתנייד הלאה. אפילו לא יצרתי איתם קשר, בשום צורה.

פורסם

כשמביאים לך מכשיר מהעבודה אתה בדרך כלל לא שומר על המספר המקורי שלך, אלה אם כן אתה חושב שתאבל את העבודה בשנה הקרובה.

פורסם

הוט: לא יודע מי החברה החיצונית אבל הוט לא מתפקדים בחצי שנה האחרונה והרבה מאוד אנשים עוזבים.

סימן לא טוב כמו לחברה, ככה ללקוחות. אבל לא סתם אנשים עוזבים בטח כי שירות לקוחות זה סחיטה מוראלית. מקווה שלא אנשים מוסרים ילכו ושקרנים ישארו.

HOTNET: כן אני עם 100M, אחרי שמורידים פעם אחת על מקסימום עם חיבור כזה קשה לחזור אחורה :)

אתה מגיע ל-12 מגהבייט בשניה? יש -THROTTLING אם אתה נמצא הרבה זמן בקצב הורדה מהיר?

חיבור ללא חייגן=DHCP, דרוש על מנת להגיע ל 100M בהוט. אם אין אפשרות אז צריך להשתמש ב L2TP (מגדירים פעם אחת), קשה מאוד להגיע ל 100M עם L2TP, צריך חומרה יעודית בשביל זה.

כנראה זה הגבלה במהירות של גלישה ב-VPN TUNNEL?

FAST: כל עוד האתר שלהם נראה ככה קשה להתיחס אליהם ברצינות, חוץ מזה שמעתי עליהם דברים טובים. הם החברה היחידה שמפרסמת מחירים לחיבור סימטרי.

אתה מדבר על הורדה והעלאה של אותם ערכי? דהיינו 10/10, 30/30 וכו'? כי אני חשבתי שספקים נותנים מהירות סימטרית ורק חברות תשתית מגבילות אותך במהירות העלאה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מנסיון שלי הם היו לא פחות בזבוז זמן. לאחרונה שלחתי דרכם 3 פקסים לבזב"ל בלי תוצאות.

והצרה היא שאפילו לא יכולתי לבוא לבזב"ל בטענות (לתבוע אותם על אי ניתוק לאחר בקשה וכד') כי אין לי שום הוכחה שנשלח להם פקס, כל מה שקיבלתי מ"נתק" זה מייל שמכיל עותק של הפקס שנשלח, אני לא יכול לדעת לאיזה מספר הם שלחו אותו או אם הוא התקבל בהצלחה וכו'. בקיצור, כבר עדיף לי לשלוח פקס לבד וזהו (אם כי בפועל התקשרתי בסוף כדי לנתק).

1. אתה מקבל מספר בקשה

2. אתה מקבל מסר שפקס נשלח

3. אתה מקבל מספר פקס עצמו

ראה תמונה:

netek.jpg

פורסם

דיברתי היום עם נציג בטלפון של הוט, לא היה מוכן להקשיב, לא עניין אותו בכלל שיש בעיה. מבחינתו הכל איזורי למרות שהבעיה קיימת כמה חודשים.

נדיר שתגיע ל 12M, במיוחד לא משהו יציב. כן הצלחתי להגיע ל 10-11M שזה תקין ביותר. כמו כן הרגע הורדתי על 9-10M בשניה רציף (טורנט) בזמן שאני טוען 3 סרטונים באיכות נמוכה (אחד של 16 דקות ו 2 של 7 דקות) ורואה סרטון אחר ב LIVE באיכות גבוהה. אני חושב ש HOTNET הספקית היחידה שתאפשר לך דבר כזה, ברובן אתה בקושי תצליח לגלוש אם אתה מוריד טורנט במהירות כזו.

L2TP דורש הרבה משאבים, צריך חומרה חזקה בשביל זה. אם יש לך אותה אתה תנצל את ה 100M, לא חושב שיש בארץ ראוטר שיכול לעשות את זה ולבנות משהו מבוסס על לינוקס קשה לי להאמין שהרבה עושים.

חיבור סימטרי הוא לעסקים בלבד, מתחיל מאלפי שקלים בשנה ויכול להגיע למאות אלפי שקלים. כמובן שיש לך תשתית בהתאם ואתה נהנה מחיבור סימטרי יציב יותר וברוב המקרים גם פינגים נמוכים יותר אבל זה לא משהו שכל אחד יכול לעשות בבית...

פורסם
כשמביאים לך מכשיר מהעבודה אתה בדרך כלל לא שומר על המספר המקורי שלך, אלה אם כן אתה חושב שתאבל את העבודה בשנה הקרובה.

בשביל 59 שקל בחודש לא הייתי מחליף מספר טלפון אבל איך שבא לך..

פורסם

1. אתה מקבל מספר בקשה

2. אתה מקבל מסר שפקס נשלח

3. אתה מקבל מספר פקס עצמו

1. מה זה מספר בקשה? מה אני עושה איתו? לא נראה לי משהו תועלתי.

2. אני מקבל הודעה מ"נתק" שפקס נשלח. אין לי שום הוכחה שהם שלחו אותו (מלבד להאמין להם), אין לי דרך לדעת אם הוא התקבל בהצלחה, אין לי דרך לדעת שהוא נשלח למספר נכון.

3. בהודעה שקיבלתי היה כתוב: "במכשיר פקס שהמזהה שלו הינו: Fax". תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים