עבור לתוכן

מקלדת גיימינג עד 350 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח לפני הנחות.

חשוב לי שתהיה נוחה ושקטה ככל האפשר.

רצוי שתהיה מוארת אבל זה לא מחייב.

במחיר הזה חובה עברית.

במקלדות שיש בהם אנגלית בלבד המחיר שאקציב להם הוא גג 280 ש"ח לפני הנחה.

*אני מוכן לקנות גם בחו"ל אם יש מציאות וזה עומד בתקציב.

*אני קונה על הדרך עכבר G400 ב130 ש"ח אז אם יש אלטרנטיבה אחרת אשמח לשמוע.

עד עכשיו שמתי עין על המקלדת Sidewinder x4 אבל לא ניתן למצוא אותה עוד בישראל אז שמתי עין על המקלדת הבאה:

Roccat isku illuminated שעולה

בסטארט פי סי 250 ש"ח.

האם היא שווה את זה?האם היא באה עם עברית?איך היא ביחס לsidewinder?

מי תהיה עדיפה בהנחה שאני אקנה את הsidewinder באמאזון ב40$ שעם משלוח ימי תעלה כ220 ש"ח?

תודה מראש!

פורסם

לפני שאתה שוקל לקנות מקלדת אחרת, אני מציעה לך לפנות לזיגזג, אולי הם יכולים להזמין את ה-X4 מהיבואן עבורך.

לגבי Roccat Isku היא מקלדת טובה ולדעתי רכישה כדאית ב-250 ש"ח.

ב-KSP היא מגיעה עם אותיות בעברית, אני לא יודעת לגבי סטארט PC, מציעה לך לברר את זה איתם.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהם מביאים מלאי חדש, אברר איתם את זה שוב..

אני חושב שאלך על הsidewinder בכל מקרה גם אם אצטרך להזמין מאמאזון ב40$ והשילוח יהיה דרך buy2usa.

האם יש ללוגיטק אחריות בינלאומית?

פורסם

אני לא בטוחה לגבי אחריות בינלאומית אבל אם אתה קונה מאמזון ארה"ב אז יכול להיות שתהיה זכאי לאחריות מלוג'יטק העולמית.

מציעה לברר עם אמזון ו/או לוג'יטק העולמית ליתר בטחון.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

עכשיו הצצתי בnewegg וראיתי את המקלדת הנ"ל ב30$:eek:.

אפשר הסבר קטן איך מתנהלת ההזמנה מהם מכיוון והם לא שולחים לישראל?אולי לקבל השערה כמה יצא לי עם buy2usa?אין לי ממש מושג איך משתמשים בזה..

פורסם

אשמח אם תעדכן בקשר ל Microsoft X4 והמלאי..וגם פרטים אם אתה מזמין בחו"ל איך וכמה..גם אשמח לדעת..

פורסם
  • מחבר

אעדכן כשיהיו לי תשובות..

פורסם
שוב תודה.

עכשיו הצצתי בnewegg וראיתי את המקלדת הנ"ל ב30$:eek:.

אפשר הסבר קטן איך מתנהלת ההזמנה מהם מכיוון והם לא שולחים לישראל?אולי לקבל השערה כמה יצא לי עם buy2usa?אין לי ממש מושג איך משתמשים בזה..

לא יצא לי להשתמש ב-Buy2USA אבל לפני הרבה שנים השתמשתי ב-Mustop.

הם נותנים לך כתובת למחסנים שלהם בארה"ב. אתה נותן את הכתובת הזו באתר שאתה מעוניין לרכוש ממנו.

המוצר מגיע למחסנים שלהם בארה"ב והם שולחים לך אותו לארץ. ככה זה עובד בעיקרון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני עדיין מחכה לתשובה מזיגזאג.

אחרי חיפוש אחרי מקלדות נוספות ראיתי את הChallenger pro שבאה עם חריטת עברית ואנגלית בכ320 ש"ח.

Sidewinder או את זאת?בהנחה שהמחיר שווה לאחר חריטת עברית על הX4.

פורסם

אני בעד ה-X4 ולדעתי אכן כדאי שתחכה קודם לתשובה מזיגזג לפני שאתה מזמין מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם!

זיגזאג החזירו לי תשובה שהם לא יודעים מתי המקלדת תכנס למלאי והם גם לא יודעים מה יהיה מחירה (אבל אני משער שזה לא יעלה על 280 ש"ח), בינתיים הם הכניסו אותי לרשימת המתנה לרכישת המקלדת ועכשיו נותר רק לחכות.

אני מקווה מאוד שזה לא איזה תכסיס שיווקי שלהם כל הקטע עם הרכישת המתנה שלא יפוצצו עם מחיר מופקע.

ועוד בקשה נוספת:

אני צריך גם המלצה למדפזת משולבת פקס, סורק אפשרות להדפזת תמונות והדפסה על דיסקים שזה בונוס אך לא חובה.

לפני כחודשיים בערך המלצת לי על Brother mfc-J825DW ראיתי שיש לה דגם חדש שמחליף אותה והוא J870DW.

האם זה עדיין המקלדת הכי טוב שניתן למצוא בטווח המחירים הנ"ל?האם הדגם החדש יותר כולל שיפורים נוספים מלבד העיצוב ששונה מקודמו?

תודה מראש!

נ.ב

אשמח גם להמלצה לגויסטיק לסימולטור טיסה X-Plane 10 עד 100 ש"ח בערך לאחר הנחות כל שהם.

פורסם

תודה על העדכון לגבי ה-X4.

לגבי המדפסת, לדעתי עדיף לקחת את הדגם המחליף שלה, J870DW. גם מהסיבה שזה דגם חדש ומתישהו יפסיקו לייצר את הישן.

עוד מדפסת טובה בטווח המחירים הזה היא Canon MX715:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Pixma-MX715

פורסם
  • מחבר

איזו מדפסת תהיה עדיפה מבחינת איכות הדפסה?איכות הדפסת על נייר תמונות?סריקה טובה ומהירה?קומפקטית?

ומה לגבי גויסטיק זול וטוב?

פורסם

אני עובדת מזה שנים עם מדפסות של קנון והן מעולות להדפסת תמונות על נייר פוטו של קנון. לגבי ג'ויסטיק, חכה למישהו שיש לו יותר ניסיון במשחקים מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

האם הקנון משאירה מאחור את הבראדר בכל הקטגוריות-איכות הדפסה רגילה/נייר פוטו?איכות סריקה ומהירות סריקה?קומפקטית?מהירות הדפסה?דיו חלופי וזול?

לפי מה שראיתימאין לקנון אפשרות להדפיס על דיסקים נכון?

ובכללי האם שווה להשקיע עליה עוד 120~ ש"ח יותר מהבראדר?

תודה וסליחה על מבול השאלות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים