עבור לתוכן

הרקולס פרשה מהמירוץ!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

* כל הקרדיט לPC ARENA .

ידעה עצובה בהחלט, יצרנית כרטיסי המסך הטובה שנמצאת היום בשוק פורשת.

מה זא אומר על העתיד של השוק הזה? האם היצרנית כל כך חזקה פורשת בגלל בעיות כספיות מה זה אומר על החברות האחרות?

חבל ממש חבל :'(

RBK2K

היתה חיב להקדים אותי ב-2 דקות, אוף... :P

פורסם

תודה על הכתה!

לפי מה שאני קראתי (רק חלק) הם פרשו בגלל ש- Ati הגבילו אותם ובעצם לא נתנו להם לעשות להם OC ולשנות להם את הביוס....

פורסם

שיתחילו למכור את הכרטיסים שלהם במחירים שפויים, אולי הם לא יגיעו למצב כזה...

יש לאזוס מזל שהם מוצלחים בשוק לוחות האם, אחרת הם היו מסיימים בדיוק באותה הנקודה.

פורסם

יווו כמה חבל :'(

לפחות הם לא עברו לNVIDIA ;)

פורסם

ואם זה לא מספיק אז גם מיצור מסכי LCD

Next to 3D graphics cards, they are also halting their LCD monitor line due to the fact that there are shortages on the market. Hercules can't get LCD's with the high-quality level they want (low dead pixel count etc) that versus the right price due to that shortage. Hercules asked me to get this message across towards you. If you bought or will buy a Hercules product these days, Hercules ensures that the after-sales service will be continued, you will remain to have your warrantee on their current products.]Next to 3D graphics cards, they are also halting their LCD monitor line due to the fact that there are shortages on the market. Hercules can't get LCD's with the high-quality level they want (low dead pixel count etc) that versus the right price due to that shortage. Hercules asked me to get this message across towards you. If you bought or will buy a Hercules product these days, Hercules ensures that the after-sales service will be continued, you will remain to have your warrantee on their current products
פורסם

יש סיבה למחיר- הביצועים ובעיקר הביצועים בOC.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא התלהבתי כלכך מהמסכים שלהם...

אמנם איכות בת זונה אבל לא יפים כלכך ויקרים מאוד.

פורסם

אין סיבה למחיר.

פורסם

יווו כמה חבל :'(

לפחות הם לא עברו לNVIDIA ;)

חחח... הרקולס כבר היו עם NVIDIA !!

פורסם

מסכים לא יפים?

015E000000059893.jpg

לפי החדשה הזאת הם פרשו בגלל התחרות הגדולה בין משווקות ATI. ATI מגבילים את הרקולס לשינויי ביוס ושינויים בכרטיס מסך עצמו. אם הם רוצים לעשות שינויים הם נזקקים לזמן ובכך הם מאבדים בעצם נטח שוק. בגלל שהרקולס "חושבת שהיא חייבת להציג ייחוד ובגלל שהנסיבות לא מאפשרות היא פורשת"

oh well, אנחנו נחייה עם זה

פורסם

אז רגע. למי שיש כרטיס מסך של הרקולס לא יוכל להשתמש באחריות???

פורסם
  • מחבר

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

* כל הקרדיט לPC ARENA .

ידעה עצובה בהחלט, יצרנית כרטיסי המסך הטובה שנמצאת היום בשוק פורשת.

מה זא אומר על העתיד של השוק הזה? האם היצרנית כל כך חזקה פורשת בגלל בעיות כספיות מה זה אומר על החברות האחרות?

חבל ממש חבל :'(

RBK2K

היתה חיב להקדים אותי ב-2 דקות, אוף... :P

מיצטער הייתי חייב להקדים ;)

וצודק באמת הקרדיט לPC ARENA

דרך אגב לגבי האחריות אני לא בטוח כי הריי יש להם בטח עוד כרטיסים בסטוקים ואם לא להם אז לחנות שממנה קנית

אבל הסיכויים לזה לא כלכך גבוהים

פורסם

אני מציע דקת דומיה לרגל "מות" אחד מיצרני כרטיסי המסך הטובים בעולמנו. (במיוחד ה9800SE ALL_IN)

:'( לעד נזכור את כרטיסיה

פורסם

אז רגע. למי שיש כרטיס מסך של הרקולס לא יוכל להשתמש באחריות???

עפ"י מה שאני הנתי, תהיה תמיכה טכנית מלאה ואחריות מלאה!

הרקולס (חטיבת גרפיקה) ז"ל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים