עבור לתוכן

מעוניין לקנות אוזניות מתאימות לסלולר

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות.

אני הולך לשתמש בזה לשמיעת מוזיקה ודיבור בסלולר מידי פעם, לכן חשוב לי שיהיה איזשהו 'שלט שליטה' (כמו באוזניות של האייפון, למשל). לא איכפת לי, במידת הצורך, גם לרכוש חלק נוסף שייתן לי את השלט הזה.

מה צריך?

-מעדיף את הגדולות (שמכסות את האוזניים).

-סאונד איכותי במיוחד.

-בס איכותי במיוחד.

-מה לעשות..... עיצוב חשוב :)

-תקציב כמובן כמה שפחות, אבל פתוח. נגיד עד 800 שקל כזה.

ההתלבטות שלי, היא גם אם להזמין מחו"ל (ebay או משהו כזה) או לקנות בארץ. לי זה לא קריטי, השאלה מה אתם ממליצים בעניין הזה?

תודה מראש :hat:

פורסם

אם לא נגמרו המבצעים בבאג אז אתה יכול לרוץ לקנות את ה AUDIO TECHNICA M50 ב 400 שקל ולקנות תוסף בשביל המקרופון. למרות שהן לא מפוצצות בבאס, הוא קיים ומורגש אבל לא מודגש.

אם לא ה M50 אז אני ממליץ לחכות שהמחירים של סדרת ה AURVANA של CREATIVE יתאזנו, כל מי שראיתי שקנה את ה CAL!2 אמר שהן שיפור בהשוואה ל CAL! (שזכו לביקורות מאוד טובות). בנוסף לזה הוסיפו 2 דגמים יקרים יותר עם סינון רעשים, תמיכה ב BLUETOOTH ו NFC וכו'.

http://asia.creative.com/p/headphones-headsets

כרגע אין אותם בארץ בכלל, המחירים אמורים להיות 130$, 200$ ו 300$ בהתאם לדגם שקונים (ה AURVANA LIVE!2 הזול ביותר והפלאטינום היקר ביותר). ה GOLD נראה הכי פחות מרשים מבין השלוש, כנראה גם ישמע פחות טוב מה- LIVE (אותו דרייבר אבל עם פחות איזור פתוח סביבו בגלל המעגלים החשמליים).

כרגע קשה למצוא אותן, המחירים ב EBAY מוגזמים, בסביבות ה 170$ ל AURVANA LIVE!2 ו 250$ ל AURVANA GOLD.

פורסם
  • מחבר

המבצע בבאג לא בתוקף והאוזניות האחרות שנתתם לא ממש אהבתי את העיצוב....

איך האוזניות של dr. dre?

האם שווה בכלל להזמין אוזניות מחו"ל? איך זה יעבוד מבחינת המכס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים