פורסם 2013 בנובמבר 3011 שנים שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה נערך 2013 בנובמבר 3011 שנים על-ידי r11
פורסם 2013 בנובמבר 3011 שנים תנסה לגשת ל- change settings -----> network threat protection configure settingsתלחץ על הלשונית notifications ותבטל את ה-V שמופיע שם ככה לא תקבל הודעות מציקות של ה- intrusion preventionתלחץ על ה-fix האדום כי ביטלת רכיב חשוב אני לא יודע איזו גירסה של SEP אתה מריץ אבל אם זו גירסה 12.1 אתה יכול להוריד עדכון מכאן:http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH212292&key=54619&basecat=DOWNLOADS&actp=LISTתריץ מה-Zip שיורד רק את קובץ העדכון הרלוונטי לגירסה שאתה מריץ (build ומערכת הפעלה)גירסה 12.1.4013.4013 היא האחרונה נערך 2013 בנובמבר 3011 שנים על-ידי dfcorp
פורסם 2013 בנובמבר 3011 שנים מחבר במידה ואני אוריד את הנוטיפייקיישן איך זה יעזור מלבד להקפיץ את ההודעה? אני רוצה לפתור את הבעיה ולהיות בטוח שאין לי שום תוכנה זדונית על המחשב, מה עליי לעשות?תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.