עבור לתוכן

עזרה בחיבורי מתח sapphire 7970 - הסתדר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון.

עריכה:

הסתדרתי, תודה לכולם

פורסם

איך חיברת בסוף? חשוב שהכרטיס יקבל 250W ..

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למצא כבל 8 פין פנוי זרוק במעמקי המארז ולחיבור 8 פין השני חיברתי pci 6+2. בסופר עומס המחשב מתרסט, עכשיו צריך רק לקנות ספק עוצמתי יותר.

פורסם

או שלא חיברת והעברת לו מתח כמו שצריך או שפשוט הספק חלש למשימה.

איזה ספק יש ברשותך ועדיין לא בדיוק הבנתי איך חיברת אם תוכל להסביר טוב יותר?

פורסם
  • מחבר

לדעתי הספק לא עומד במשימה. כרגע יש ברשותי

SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, שהוא ספק טוב אבל כנראה חלש מכדי להחזיק את ה7970 בעומס מירבי לאורך זמן. הכרטיס מסך הקודם (gtx460) היה מחובר על ידי שני כבלים של 6 פין כל אחד, כאשר אחד הכבלים הוא pci 6+2 (נראה לי שה2 זה אדמה). מצאתי שני קונקטורים לבנים פנויים, כל אחד 4 פין (מהסוג שהיו מתחברים להארדיסקים) וחיברתי אותם למתאם 8 פין שבא עם הכרטיס מסך. סהכ לכרטיס חוברו קונקטור אחד של 8 פין, קונקטור 6 פין (pci) ועוד קונקטור של 2 פינים, סהכ 8+6+2 (לכרטיס שתי כניסות של 8 פינים). אם תרצה, אוכל לצרף תמונות על מנת להפוך את ההסבר למוחשי יותר.

זה הספק שהזמנתי היום מ-tms:

Seasonic SS-650RT 650W

פורסם

לדעתי סתם הזמנת ספק והספק שהיה לך אמור להחזיק את ה7970 בכבוד.

כן תמונות יעזרו, נעזוב את חיבור אחד שחיברת שני מולקס לבנים לאחד של 8 פין.

איך מחובר החיבור השני ומאיפה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה עידן על התגובות והרצון לעזור. עדכון קטן,קיבלתי את הספק החדש, הכל חובר והותקן כראוי. אציין שאותו ספק 500 וואט היה חלש לכרטיס כזה מאחר והמחשב היה מבצע ריבוטים אחרי כמה דקות של עומס. עם הספק הנוכחי, אין את הסמפטומים האלה.

פורסם

אז הספק שלך היה עייף, יכול להיות שעבד קשה מדי לאורך זמן או שהיה נתון זמן רב בטמפ גבוהות ונצילותו וכוחו נפגעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים