עבור לתוכן

מפרט למחשב 2.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

לא צריך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

צריך הכל.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

גר בירושלים, משהו באיזור- לא דחוף לי חנות מסויימת.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

חשוב לשמור על אופצית שדרוג עתידית.

תודה רבה!

שבת שלום, חג שמח!

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

חנוכה שמח! :)

פורסם

רמת שקט 10 היא רמה בלתי אפשרית ברוב המפרטים שמרכיבים פה, כולל שלך. מדובר על רמת שקט שכל המחשב שלך הוא בעצם פאסיבי (חוץ אולי מאיזה מאוורר אחד שקט).

בתקציב שלך יהיה אפשר לבנות מחשב שקט אך על חשבון ביצועים, או מחשב עם פחות דגש לשקט אך עדיין אמור להיות שקט יחסית ולא טרקטור (כלומר כשיש שקט בחדר אתה תשמע אותו עובד, אבל לא משהו שאמור להפריע לאנשים).

בנוסף, זה שאתה רושם שהמחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית, לא אומר לי הרבה בפועל. תרשום בדיוק באילו תוכנות אתה תעסוק ובאיזה כובד ותדירות.

רשום גם האם אתה מעדיף שקט על פני ביצועים או ההפך.

חג שמח :)

פורסם
  • מחבר
רמת שקט 10 היא רמה בלתי אפשרית ברוב המפרטים שמרכיבים פה, כולל שלך. מדובר על רמת שקט שכל המחשב שלך הוא בעצם פאסיבי (חוץ אולי מאיזה מאוורר אחד שקט).

בתקציב שלך יהיה אפשר לבנות מחשב שקט אך על חשבון ביצועים, או מחשב עם פחות דגש לשקט אך עדיין אמור להיות שקט יחסית ולא טרקטור (כלומר כשיש שקט בחדר אתה תשמע אותו עובד, אבל לא משהו שאמור להפריע לאנשים).

בנוסף, זה שאתה רושם שהמחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית, לא אומר לי הרבה בפועל. תרשום בדיוק באילו תוכנות אתה תעסוק ובאיזה כובד ותדירות.

רשום גם האם אתה מעדיף שקט על פני ביצועים או ההפך.

חג שמח :)

תודה רבה על ההיענות! :)

מעדיף ביצועים על פני שקט, אך חשוב לי שהמחשב לא ירעיש יותר מידי.

אשתמש בתוכנות Premier, After effects, Photoshop, בתדירות שבועית.

חנוכה שמח!

נערך על-ידי ElishaBar

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים