פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים ואם זה המחשב לבד בכבל HDMI למסך של המחשב עובד? (כדי לדעת שכניסת ה HDMI בכרטיס מסך בסדר..)
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים מחבר כן המסך של המחשב עובד בכבל HDMI שמחובר למחשב נסתי אם אותו יציאת HDMI לטלויזיה ולא עובד
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים משהו פה לא מסתדר לי.. ככל הנראה הכניסות גם בכרטיס וגם בטלוויזיה תקינות וגם הכבל תקין , כשאתה מחבר רק את הטלוויזיה ב HDMI למחשב אתה בטוח שאתה בוחר בכניסה הנכונה בתפריט של הטלוויזיה ?
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים שאלה קצת מפגרת אבל.. לאחר שאתה מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה אתה עושה למחשב ריסט?כי אם לא אז תנסה לעשות.
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים מחבר יש לטלווזיה 4 יציאות HDMI שניים מהם תפוסות השניים שעובדות ניתקתי את השניים וחברתי במקום את המחשב הטלווזיה לא קלטה שום חיבור החלפתי 4 כבלים חדשים עשיתי גם ריסט שום דבר לא עוזר וכן אני בטוח שאני לא מתבלבל עברתי את הטלווזיה למצב HDMI 1 גם2 גם 3 גם 4 פשוט מת לא מגיב המחשב לא מזהה שום חיבור והטלווזיה לא מזהה שום חיבור
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים אולי נסה להגדיר ליציאת הHDMI של כרטיס המסך להוציא גם סאונד על הסיגנל.לך תדע...
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר טוב חברים לאחר חשיבה רבה לגבי התקלה עלה בי רעיון לשחזר הגדרות יצרן בטלוויזיה לאחר איפוס הגדרות חלה התקדמות הטלוויזיה מזהה את החיבור שאני לוחץ OK לאשר את החיבור כתוב לי אין אות כלומר יש זיהוי של חיבור אבל עדיין הטלוויזיה לא רואה את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.