עבור לתוכן

חיבור מסך טלויזיה למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מסך של LG 47 ואני רוצה לחבר את המחשב אם כבל HDMI ופה הבעיה מתחילה המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר נסתי לחבר בהתחלה אם כבל של 10 מטר ונשאר לי רזרבה הטלוזיה לא קלטה אותו אחר כך קנתי כבל של 5 מטר גם לא עבד יש לציין שלטלו זיה מחובר אקס בוקס וממיר כבלים והכל בסדר משום מה הטלוזיה לא קולטת את המחשב גם שקירבתי את החשב והשתמשתי אם כבל של 1 וחצי זה לא עבד בנוסף נסתי לשחק אם ההגדרות של הכרטיס מסך כאשר המחשב מחובר בvga והטלוזיה בhdmi גם לא עזר ממש מוזר מה עושים אולי למישהו יש רעיון השמח לעזרה תודה מראש :cwm3:

פורסם

לא נראה לי שהבעיה שלך זה האורך של הכבל..

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

קודם כל:

אם = if

עם = with

רושמים אשמח ולא השמח. אם היית לפחות דואג לפיסוק אפשר היה גם לקרוא ולהבין את כל מה שכתבת בפעם הראשונה.

שנית, אין שום הגדרה של כרטיס מסך שמשפיעה על מה שכתבת אז אני לא מבין איזה "אוצרות" חיפשת שם.

אין גם שום בעיה של חיבור בכבל עם אורך כזה. ניסית לבדוק עם clone/extend/projector דרך winkey+P ולראות אם יש שינוי?

פורסם
  • מחבר

איפה הקשר של התוכנה הזאת למה שאני צריך ונראה שהבנת אותי גם בפעם

הראשונה

פורסם

לא ציינתי שום תוכנה. מדובר על עבודה בתוך מערכת ההפעלה שלך.

פורסם
  • מחבר

נסתי גם את זה זה לא עובד הטלוזיה לא מזהה את החיבור מה שמוזר שיש לי בטלוזיה 4 יציאות HDM הראשונה מחוברת לממיר והשנייה לאקס בוקס ושנהם עובדים נסתי להחליף בנהם גם לא עזר

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

מה הרזולוציה של מסך המחשב?

פורסם
  • מחבר

amd radeon hd 6900 series

פורסם

המסך של המחשב מחובר ב vga לכרטיס מסך , והטלוויזיה מחוברת ב hdmi לכרטיס מסך?

אם כן את המסך של המחשב חבר גם כן ב hdmi או dvi או dp רק לא vga וזה אמור לעבוד.

פורסם

למה המחשב מחובר למסך בVGA?

פורסם
  • מחבר

המסך של המחשב מחובר בHDM כאשר אני מנתק אותו ומחבר את אותו נקודה לטלוזיה לא קורה כלום בטלוזיה נסתי גם לחבר את המחשב ביציאת VGA ואת הטלוזיה בHDMI גם לא קורה כלום פשוט מתסכל לא יודע מה לעשות נסתי גם לחבר לפטופ גם אם יציאות HDMI גם לא עבד ומוזר ששני יציאות של HDMI עובדות לכבלים ולאקס בוקס גם נסתי במקומם גם לא עובד כאלו הטלוזיה לא מוכנה לקלוט מחשבים ומדובר בטלוזיה סמרט של LG אמורה להיות חכמה נראה לי שאני צריך להזמין טכני של LG אלה אם משהו יציל את המצב דרך הגב גם המחשב חדש אם כל הטכנולוגיה החדשה ביותר

פורסם

אם רק הטלוויזיה מחוברת למחשב בכבל hdmi (בלי מסך מחשב) ואתה בוחר בתפריט של הטלוויזיה את החיבור שאליו מחובר המחשב לא מוצג שום דבר?

פורסם
  • מחבר

לא אין כלום כותב שאין אות

פורסם

אולי הכניסה בטלוויזיה לא בסדר.. , ניסית לחבר לכניסה של האקסבוקס שאתה יודע בוודאות שעובדת?

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שמוזר גם ליציאה השנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים