עבור לתוכן

לא מצליח לסדר את הבעיה של המסך הכחול

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני זקוק לעזרתכם,

יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי..

יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1

בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL.

אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו .

חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ .

אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..

פורסם

הבעיה מתשחזר בסביבת live מבוססת Windows?

אם לא, אז הבעיה נעוצה איפשהו ב winsocket.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך את התגובה שלך אחי,

הבעיה קוראת נטו רק ברגע שמפעילים את הטורנט.. כל עוד אני ללא הורדות דרכו והוא סגור לא מקבל את המסך הכחול ..

איך פותרים את זה ??

פורסם

אני לא אח שלך.

תפרט בבקשה מה לא היה מובן בתגובה שלי?

פורסם
  • מחבר
הבעיה מתשחזר בסביבת live מבוססת Windows?

אם לא, אז הבעיה נעוצה איפשהו ב winsocket.

מה הכוונה מתשחזר סביבת live מבוססת ווינדוס?

מה הכוונה winsocket . אני לא מכיר את הדברים האלה אם אתה יכול להסביר וואלה ישמח ..

פורסם

יש שאלה פשוטה: קיבלת הסבר קצת שכולל כמה מושגים טכניים שאתה לא מכיר. ניסית לעשות copy-paste לגוגל ולפחות לחקור במשך כמה דקות בעצמך מה הם אומרים?

הרעיון של הפורום הוא לעזור לך ללמוד איך להתגבר על בעיות בתחום המחשבים ולא להאכיל אותך בכפית זהב.

על הדרך גם:

8tbw6xC.jpg

פורסם
  • מחבר

יבגני היקר מכל , וואלה אני יושב על הבעיה הזאת מספר ימים ובימים האלה מריץ מלא חיפושים בגוגל .

אם אני מפנה את הבעיה שלי אחי לפה זה אומר שכנראה אני באמת נמצא במצב בו אני לא יכול לפתור את הבעיה !

עכשיו גבר , אם לא באלך לעזור אתה לא יכול בכלל לענות אם עשית לעצמך טובה אחי וענית לי בכלל אני מקווה שלפחות למלל שלך מהפה יהיה משמעות .

הא ועוד משהו על הדרך ,

חס וחלילה שאתה אח שלי כן , אתה פשוט רוסי מדי כדי לזרום עם טיפה סלנג .

חבל לזלזל סתם בבן אדם לפני שאתה מכיר אותו , אבל בסדר מאחורי המקלדת כולנו שפעים בבטחון עצמי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים