פורסם 2013 בנובמבר 2711 שנים היי, בעיה: ניתוק זמני של האינטרנט, משהו בסביבות ה8 שניות.ניסיונות קודמים לתיקון: החלפנו את הראוטר + חברה + קבל אינטרנט שמחובר למחשב שלי. הבעיה נמצאת רק במחשב, רק אני מקבל את הניתוק.- שלחתי את המחשב פעמיים לתיקון: - בפעם הראשונה החליפו לי את כל המארז ואת הכרטיס מסך מ560GTX 1GB ל660GTX 2GB. זה לא תיקן את הבעיה - בפעם השנייה לא מצאו בעיה במחשב ואמרו שהוא הריץ את זה טוב.- פירמטתי את המחשב, פעמיים. כל הקבצים נמחקו התקנתי מחדש, לא עזר.- פתחתי פורטים, הסרתי את הפתיחה - לא הראה הבדל.- אמרו לי לנסות להעיף את הDNS TABLE שלי. עשיתי release בCMD ואז flush. לא עזר.והנה סרטון ביוטיוב על הבעיה, מוקלטת מהמחשב שלי. יש שם עוד כמה פרטים בפירוט של הוידאו. בערך בשנייה 34 רואים את הבעיהhttp://youtu.be/BQZBNKWtdg8תודה מראש לעוזרים
פורסם 2013 בנובמבר 2911 שנים מחבר עברו 24 שעותבאמפיש פה עוד כמה פרטים . אם זה יעזורוהמםרט של המחשב שלי http://imgur.com/8XSxIkuwired internetWho is your Internet Service Provider (ISP)? Im from israel - the name is "Netvision"What type of Broadband connection are you using? CableWhat is the exact Make and Model of your Modem, Router or Modem/Router Combo - its a custom router, sort of. it has the company's name on it and no other indentifiers for the modemWhat is the Name of the Anti-Virus, Security or Firewall Software installed from the problematic computer no - anti virus
פורסם 2013 בדצמבר 211 שנים מה אתה רואה כאשר יש את ה 8 שניות ניתוק?האם פינגים נופלים? האם פינגים ליעד אחר גם נופלים? לדוגמה נסה אל google.co.ilאם בדקת כבר את הכל בצד של התשתית מחוץ למחשב, יכול להיות שהכרטיס רשת דפוק או הדרייבר שלו.נסה גם להוריק את המחשב מהחשמל הכלוא בו. ע"י הוצאת כל הכבלים כולל החשמל, וניסיון להדליק ללא חשמל.
פורסם 2013 בדצמבר 211 שנים מחבר מה שאתה רואה בוידאו זה את הרגע בו יש את הניתוק. אם הייתי עושה ALTTAB לשולחן עבודה היית רואה שרשום שאין אינטרנט במחשב הקטן איפה שהתוכנותיש ניתוק כולל - סקייפ, TEAMSPEAK, אינטרנט. הכלעריכה : כבר החלפתי את הדרייבר. אני חשבתי שזה הכרטיס. אבל לא תיקנו נערך 2013 בדצמבר 211 שנים על-ידי Fridja
פורסם 2013 בדצמבר 211 שנים הכרטיס רשת שלך הוא כנראה המובנה בלוח האם. החלפתו כרוכה בהחלפת הלוח האם.תבצע את האורקה החשמלית שכתבתי.מעבר לזה, מצא וחבר זמנית למחשב כרטיס רשת נוסף פשוט (גם אלחוטי הולך למטרת הבדיקה, אם יש לך רשת אלחוטית) , ובדוק אם זה קורה גם בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.