עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך של רדאון בתוכנות 3D

Featured Replies

פורסם

אח"צ טובים לכולם! :)

אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד?

תודה רבה.

פורסם

זה לא יעשה שום בעיות מיוחדות, פשוט לא לזה תוכנן הכרטיס ולכן הביצועים שלו לא יהיו בשמיים

פורסם
  • מחבר

זה לא יעשה שום בעיות מיוחדות, פשוט לא לזה תוכנן הכרטיס ולכן הביצועים שלו לא יהיו בשמיים

למה היתכוונת בבעיות מיוחדות? איזה בעיות זה כן יעשה? הכרטיסים של נוידיה לדוגמת ה FX 5900 לא יעשה בעיות מיוחדות בכאלה תוכנות?

;)

תודה

פורסם

הכוונה הייתה שזה לא יעשה שום בעיות

כמובן שתוצאות עדיפות (בעיקר בנושא של מהירות עיבוד ורינדור) יתקבלו מכרטיסים מקצועיים לתלת מימד

פורסם

כרטיסי מסך מתחלקים לשתי קבוצות עיקריות:"

מקצועים (לתכנות עריכה תלת מימדית כמו שביקשת)

והם:

ATI FIRE GL

NVIDIA QUADRO FX

וכרטסי מסך למשתמש הביתי (כל המוכירם יותר GEFORCE וכד')

הכרטיסים המקצועים יתנו לך יותר ביצועים ושיפורים בתכנות שהם מותאמים אליהם

אז אם השימוש העיקרי יהיה תוכנות כמו MAYA ו #3D MAX אז לך על הכרטיסים המקצועים

פורסם

מסכים עם מה שנאמר מעלי, ועם כל הכבוד לATI (ויש כבוד...) הייתי ממליץ לך ללכת דווקא על NVIDIA בתחום המקצועי.

למה? בגלל שהרבה מאוד תוכנות "אוהבות" יותר את NVIDIA, וגם יש לה הרבה יותר מבחר של כרטיסים - זולים ויקרים.

פורסם

אם תקנה את הR9800P הוא יעזור טיפה לרנדור, אבל הרנדור עדיין יקח דיי הרבה זמן (אם זה רינדור גדול), אם תקנה כרטיס מסך מסדרת הQuadro הרינדור יקח הרבה פחות זמן, כי רובו יפול על הכרטיס מסך, הבעיה היא שQuadro שמבוסס על הFX5200 (שיתן ביצועים במשחקים כמו הFX5200 הרגיל) עולה 1200 ש"ח בערך, ככה שאתה צריך לבחור, ביצועי מאיה ו3Dמקס טובים (ברינדור) ובצועי משחקים גרועים, או ביצועי מאיה ו3Dמקס דיי פחותים (כנ"ל) אבל ביצועי משחקים מעולים.

פורסם
  • מחבר

כרטיסי מסך מתחלקים לשתי קבוצות עיקריות:"

מקצועים (לתכנות עריכה תלת מימדית כמו שביקשת)

והם:

ATI FIRE GL

NVIDIA QUADRO FX

וכרטסי מסך למשתמש הביתי (כל המוכירם יותר GEFORCE וכד')

הכרטיסים המקצועים יתנו לך יותר ביצועים ושיפורים בתכנות שהם מותאמים אליהם

אז אם השימוש העיקרי יהיה תוכנות כמו MAYA ו #3D MAX אז לך על הכרטיסים המקצועים

כניראה לא הסברתי טוב את עצמי. היתכוונתי שאני ארצה להשתמש בתוכנות האלה קצת לצורך תחביב או כמו שימוש רגיל בפוטושופ. לא עריכה מקצועית ביכלל אני ביכלל לא יודע איך להישתמש בתוכנות אלו פשוט אני יודע שאני אשתמש בהם קצת ולכן רצית לדעת איזה מאיזה חברה לקחת כרטיס רק לשימוש בייתי. אם כך הבנתי שאין הבדל בין אם לקחת רדאון או ג'יפורס. פשוט חשבתי שאולי רדאון יתמודד פחות טוב אם כאלה תוכנות מאשר הג'יפורס. זה לא נכון, נכון?

פורסם

לא נראה לי שיהיה הבדל.

פורסם

יש הבדל לטובת הGFFXים.

אם זה סתם אז תקח את הR9800P.

פורסם

כרטיס כעיקרון לא משפיע בכלל על הרנדרינג, זה באחריות המעבד/זיכרון.

דווקא ל ATI יש פלאגאין לתוכנה ספציפית (3DS MAX אם אני לא טועה) שמאפשר לה לשלוח רנדרינג לכ.מסך, אבל זו תופעה ייחודית נכון להיום.

התועלת היחידה באופן כללי כרגע שכ.מסך חזק נותן בתוכנות האלו הוא בזמן העבודה השוטפת כשמסובבים מודלים גדולים ורוצים אולי להפעיל AA.

ה QUADRO וה FIRE GL לא באמת שונים מהכרטיסים שהם מבוססים עליה, זה הכל נובע מהדרייברים.

יש תוכנות שאף גורמות למחשב לחשוב שהכרטיס הפשוט הוא למעשה המקצועי, מה שמאפשר את התקנת הדרייברים המקצועיים על הכרטיסים הזולים.

זה כמובן לא חוקי לעסק, כי זה למעשה גניבה של התוכנה (הדרייבר) בלי ששילמת עליה (המחיר שלה מחושב בעלות הכרטיס - שאותו לא קנית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.