פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק?תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב:תודה רבה מראש!
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר אוקיי תודה רבה.יש כלי מסויים שאסור להשתמש בו לניקוי הסינק או המאורר משהו שיוצר חשמל סטטי ?? בקיצור עם מה לא לנקות? ואם יש המלצה למשהו שכן אפשר לנקות איתו זה יעזור.תודה רבה!
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים תנסה את הצלעות של הגוף קירור (נקראים גם סניפירי אלומיניום) עם מברשת כל שהיא (כמו מברשת שיניים או מכחול)אין סכנה סטטית בגוף קירור כי הוא לא רכיב אלקטרוני.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה.אין סכנה שהמגנטים של המאוורר יפגעו ברגע שאני מפרק אותו? (מצטער על הקרציות, פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה.)המון תודה!
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים לא אין שום בעיה אם זה שתפרק אותו (רק אל תשכח להחזיר אותו אחרי הניקוי ;D)
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אין בעיות לפרק את המאוורר הזה מהגוף קירור, וכמו שאמרתי, אל תאבד את הברגים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.