פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים זו המחלקה שלי:public boolean isAbove (Point other){return _y > other._y;}public boolean isUnder (Point other){return _y != other._y && !isAbove(other);}public boolean isLeft (Point other){return _x < other._x;}public boolean isRight (Point other){return _x != other._x && !isLeft(other);}בפונציות isUnder ו-isRight אני חייב להשתמש בפונקציות isAbove ו-isLeft מבלי להשתמש בערכי הנק' (אלו שיעורי בית)השאלה שלי היא האם מה שעשיתי מתקבל, אני חושש שלא ואין לי כל רעיון אחר איך לפתור את זה נערך 2013 בנובמבר 2612 שנים על-ידי falukky
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים תערוך את ההודעה (במצב מתקדם) ושים את הקוד בתוך טג קוד (כפתור עם ציור #) כדי שיהיה יותר קריא.
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים אמרת שאסור לך להשתמש בערכי הנקודות ב-iUnder ו-isRight, אבל זה בדיוק מה שעשית.
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים אז תחשוב על פתרון יותר טוב אתה צריך להשתמש רק בפונקציות isAbove ו-isLeft.
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים ומה קורה אם אתה מחליף בין נקודה א' לנקודה ב'?נקודה א' נמצאת מעל נקודה ב'. מה זה אומר על נקודה ב' לעומת נקודה א'?
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים מחבר נמוכה יותר- - - תגובה אוחדה: - - - public boolean isAbove (Point other) { return _y < other._y && !(_y != other._y); } public boolean isUnder (Point other) { return isAbove(other); }זה אמור להיות בסדר לא ?- - - תגובה אוחדה: - - -שיניתי ל: public boolean isAbove (Point other) { return _y < other._y && (other._y > _y); }וזה עדיין לא עוובד
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים תחשוב על המשפט "נקודה א נמצאת מתחת לנקודה ב".איך תנסח אותו מחדש באמצעות הביטוי "מעל"?
פורסם 2013 בנובמבר 2612 שנים קרוב. נסה שוב. השלם:"נקודה א נמצאת מתחת לנקודה ב" = "נקודה ב נמצאת (.....) נקודה א". נערך 2013 בנובמבר 2612 שנים על-ידי שניצל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.