עבור לתוכן

BSOD 7b בווינדווס XP

Featured Replies

פורסם

יש לי Windows XP Home

בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה

STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח.

סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה.

אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

פורסם

מה הקשר פה לאנטיוירוס או פגיעה כלשהי?

ה stop code הזה מופיע כמעט תמיד שמנסים לעבוד במצב של native SATA, כלומר מפעילים AHCI לבקר איחסון בביוס.

מכיוון שWindows XP לא תומך בטכנולוגיות האלו מהקופסא (אלא רק בעזרת דרייבר של אותו בקר איחסון), אלו יהיו התוצאות.

תשנה בביוס את ההגדרה לתאימות IDE והכל יסתדר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, והבעיה נשארה. לא נראה לי שזה הביוס - לא שיניתי אותו, והמחשב הזה עבד בעבר בלי בעיות.

פורסם

הדיסק הקשיח תקין מבחינת בדיקת S.M.A.R.T?

פורסם
  • מחבר

הכל בסדר חוץ מ:

UltraDMA CRC Errors - Value: 197, Worst: 187, Raw(Hex): 0000000000-000A, Threshold: 000

פורסם

מה היה הדבר האחרון שנעשה באותו מחשב לפני התקלה?

יש תמיד אפשרות של גיבוי והתקנה מחדש. אם מדובר על חומרה מחמש שנים האחורנות, אז גם עם Windows 7.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג. המחשב הוא של אבא שלי. ולגבי התקנה מחדש - אני מנסה להמנע מזה כל עוד אפשר.

פורסם

מה הסיבה להמנע מזה?

גם לא יוצא לתחזק את המחשב של ההורים מדי פעם ואף לא ראיתי בעיה ההתקנת מערכת הפעלה מאפס כל עוד יש גיבוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים