עבור לתוכן

gt 210 - האפשרות הזולה ביותר לוידאו ב-HD?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד.

חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה.

ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד.

לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W.

המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD.

תודה מראש

פורסם

HD5450 חזק יותר והוא הכי זול(134ש"ח) אצל TMS(אני לא מבין איך פספסת) הוא גם צורך פחות חשמל רק יש לו 512MB במקום 1GB(לא בטוח עד כמה זה ישנה בשביל ניגון סרטי HD), יש לו קירור פסיבי(=שקט), יש לו גם יציאת HDMI וגם אם לא היה לו אפשר להשתמש בכבל של DVI לHDMI(זה גם מעביר קול, לפחות אצלי זה ככה).

http://www.tms.co.il/product/10702

פורסם
  • מחבר

לא פספסתי אותו, אבל הוא דורש מינימום ספק של 400W לפי האתר של היצרן (ואין לשכוח שמדובר בספק ג'נרי, כך שגם אם אפשר קצת פחות - לא הייתי בונה על הספק הזה).

לגבי העברת קול דרך DVI, ראיתי שיש אנשים שזה פועל אצלם, אבל לא מצאתי מקום שמציין באיזה כרטיסים זה פועל או מה שמו של הפיצ'ר הזה.

פורסם

אני מודע לזה שהספק ג'נרי, בכל מקרה בלי קשר לאתר היצרן אפשר לראות למשל בביקורות שצריכת החשמל של שני הכרטיסים דיי זניחה ככה שלא תיהיה ממש בעיה לדעתי.

לגבי עניין החיבור יש לדגם שTMS מספקים HDMI אז זה לא ממש משנה.

אתה יכול לרשום את המפרט המלא?

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק, אני זוכר מעבד פנטיום כלשהו וגיגה אחד או שניים של זיכרון.

אעדכן מחר, תודה על העזרה בינתיים.

פורסם
  • מחבר

עדכון-

מעבד Dual Core E5300

זיכרון 2GB RAM לא יודע של איזה חברה

כונן קשיח אחד, לא יודע איך הוא מחובר

והשאר כתוב בהודעה הראשית.

אתמול שמתי לב שמישהו שאל שאלה דומה לא מזמן, והמליצו על 6450. הוא גם מתאים לי מבחינת תקציב. המחשב יסחוב אותו?

פורסם

6450 זה 5450 פשוט ממותג מחדש אבל עדיין 6450 צורך יותר וגם במשחקים יציג ביצועים גבוהים יותר, וגם אותו ספק הכח יחזיק לדעתי למרות שהוא ג'נרי עם המפרט הנוכחי, דרך אגב הצעתי את 5450 בגלל שכתבת "האפשרות הזולה ביותר לוידאו ב-HD" .

אתה יכול להעזר בeXtreme Power Supply Calculator Lite בשביל לקבל אינדיקציה.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_6450/20.html

power_average.gif

פורסם

אני לא חושב שה 10W הבדל האלו צריכים להוות שיקול כלשהו.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בכך שלא ישחקו בו בכלל ושבקושי יצפו בתכנים באיכות גבוהה, אני חושב שאשאר עם ה-5450.

תודה על כל העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים