עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה לamd 1700+

Featured Replies

פורסם

המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 .

עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ.

כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ?

יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?

פורסם

המעבד עובד אצלי 24\7 על 210*10 על מתח של 1.7 .

עד עכשיו הוא היה על 42 מעלות במאמץ אבל עכשיו כשמתחילים הימים החמים הטמפרטורה עולה ל48 במאמץ.

כרגע מורכב עליו slk700 עם מאוורר ג'נרי פשוט. רציתי לשאול אם נניח אני שם מאוורר חזק כמו למשל דלתא כמה מעלות זה יכול לשפר ? ואיפה אפשר להשיג מתאם בין 70 מ"מ ל80 או 60 מ"מ?

יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לשמור על מתחים נמוכים מה עדיף מכפלה גבוהה או באס גבוה?

נגעת בכמה נקודות.

א) הטמפרטורה לא מוגדרת כגבוהה ביחס ל axp, מעל ל 65 מעלות ניתן להגדיר את החום גבוה יחסית.

ב) בקשר ל slk אז החלפת המאוורר ל delta תריד בצורה ניכרות את המעלות, אני מניח שב 5 מעלות +- אבל תסבול מרעש מחריד

לך על ה sf2 הוא יתן ביצועים טובים יותר מהמצב הנוכחי, תוכל לשלוט בעוצמת הרעש והוא גם יפה יותר (יש גירסא כחולה יפיפיה ).

ג) בקשר למתחים, לא ציינת איזה מתחים אז:

למעבד - אין הבדל, הוא עובד לפי ה mhz שלו, כך ש 200x10 או 100x20 יתנו אץ אותו ghz.

לזיכרון - זה מותנה ביחס אבל ללא כל שינוי הבאס נמוך ומכפלה גבוהה ידרשו פחות מתח (ופחות ביצועים), כנ"ל עם הלוח.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה. אני יודע שהטמפרטורה לא מוגדרת כקבועה וגם אני יכול לעבוד אם טמפרטורה של 50 + רק אני לא יודע למה אבל אם לפני הפוסט הטמפרטורה היא מעל 40 או 45 (במקרה שאני עושה רסטרט אחרי שהמחשב עובד) מעלות אז המערכת מתחילה לא להיות יציבה ואז הוא רושם overclock fail ואז אני פשוט צריך להיכנס לביוס ולעשות רסטרט שוב וזה פותר את הבעיה. אני לא חושב שזה מתח בגלל שזה בחיים לא קרה לי כשהטמפרטורה הייתה יותר נמוכה .

פורסם

זה ברור שהטמפרטורה עולה

נעשה יותר חם...

עם מאוורר יותר חזק יהיה שיפור

אבל בשביל מה להיות חרש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים