עבור לתוכן

עזרה,איזה מעבד ואיזה זיכרון חדש לקנות?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם.

אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי:

זיכרון- 2 GB

מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz

לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי ה-system information אז הנה:

system manufacturer- MICRO-STAR INTERNATIONAL CO LTD

system model- MS-7529

אני מחפש 8 ג'יגה זיכרון ובמעבדים אני לא ממש מבין אז אם כבר מישהו ממליץ לי שיסביר לי קצת למה המעבד המומלץ מומלץ תודה!

פורסם

אתה צריך להרכיב מפרט חדש שיכלול את השילוש (מעבד, לוח אם וזכרון).

תציין מה התקציב שלך ומה בדיוק הדרישות נכון להיום.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהבנתי לאיזה דרישות אתה מתכוון נכון אבל אני מעוניין בחלקים טובים אבל לא מצוינים או הכי טובים שיש,הסיבה העיקרית היא לגיימינג וצילום של המסך עצמו בזמן המשחק (שיוצר הרבה מאוד בעיות FPS). הרעיון הראשון שלי היה לקנות קודם כל זיכרון של 8 ג'יגה.

אני מוכן לשלם עד ל-300 שקל בשביל זה כי ראיתי בEBAY שהמכירים מאוד טובים ובסביבות המכיר הזה.

פורסם

בן כמה אתה?

תסביר שוב בדיוק מה אתה רוצה. להגדיל את כמות הזכרון? לשדרג מעבד, לוח וזכרון? מה התקציב הכולל שלך?

פורסם
  • מחבר

אני בן 15

אני בינתיים מעוניין רק בכרטיס RAM חדש בגלל שההורים שלי עדיין חושבים אם לקנות הכל או רק כמה דברים אז הם רוצים שאני יתחיל קודם כל בכרטיס RAM חדש ואז נראה אם נקנה עוד.

התקציב בינתיים לא יהיה כולל בגלל שאני לא יודע אם יקנו לי גם מעבד חדש אז אני מוכן לשלם עד 300 שקל בשביל כרטיס RAM טוב

פורסם

2GB של DDR2 יעלו לך כ 180 שקל. (עריכה: אין סטיק 4GB, התבלבלתי)

קח בחשבון שאם יש לך מערכת הפעלה 32 ביט, לא תוכל לנצל יותר מ3.5GB. כך שאם אתה מוסיף 4GB (יהיו לך סהכ 6), אתה תצטרך להחליף מערכת הפעלה.

קח בחשבון גם שהמחשב שלך עדיין יהיה חלש למדי וזה לא יביא איזה זינוק משמעותי בביצועים.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה של 64 ביט

פורסם

OK. אז תשכח מזה.

פורסם
  • מחבר

לשכוח ממה?

פורסם

מכל מה שאמרתי.

אי אפשר להשיג סטיק 4GB של DDR2. יש לך רק 2 סלוטים בלוח. כלומר, אתה יכול לקנות עוד סטיק בודד של 2GB בעלות של 180 שקל - ואז סהכ יהיה לך 4GB. אתה לא יכול להרחיב ליותר מזה עם התצורה הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

אז בשביל שיהיה לי 8 או בעצם יותר מ4 אני צריך לוח אם חדש?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

בלוחות אם אני בכלל לא מבין אז אתה תוכל דבר ראשון להמליץ לי על אחד או לומר לי איך מזהים אם לוח אם מסוים טוב?

פורסם

מה שאתה צריך זה שילוש (לוח, מעבד, זיכרון) חדש, או בקיצור מחשב חדש, כי לבנות על ספק, צורב וקשיח ישנים זה לא חכם.

כנראה שגם את כרטיס המסך תצטרך להחליף.

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם

כפי ש OR2OOO אמר - ממש, אבל ממש אין טעם להחליף רק לוח בלי מעבד וזכרון. זה או כל אלו, או כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים