עבור לתוכן

שדרוג ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שבת שלום.

מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+

העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית.

חשבתי על הציוד הבא:

מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים.

להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200

כמה שאלות:

האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו'

האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה בעבר בKSP..

האם מישהו יודע אם הבעיות במקלדות המכאניות של CORSAIR k60\k90 סודרו?

ולאיזה סוג אחיזה CM SPAWN מתאים? האם הוא דומה במבנה שלו לDEATHADDER של RAZER?

התקציב שלי הוא באיזור ה1000 שקלים. אם יש הצעות אשמח לשמוע.

תודה מראש!

פורסם

לגבי העכבר, מומלץ להתאים את העכבר לשיטת האחיזה שלך. DA מתאים לאחיזת Palm ו-CM Storm Spawn מתאים לאחיזת Claw.

פירוט על שיטות האחיזה יש בסטיקי שאלות נפוצות - הודעה נעוצה בראש הפורום.

כמו כן אני מציעה שתקרא בסטיקי ריכוז מידע על מקלדות מכניות ותלמד על סוגי הסוויצ'ים השונים של המקלדות המכניות.

אם יש לך אפשרות להתנסות בהם לפני הרכישה, זה עדיף כדי שלא תרכוש מקלדת מכנית ואחרי זה לא תהיה מרוצה ממנה.

יש אפשרות לקנות קיט התנסות באתר WASD אם אין לך אפשרות להתנסות במקלדות שונות:

http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/sampler-kit-1.html

פורסם
  • מחבר

תוכלי בבקשה להמליץ לי על עכבר טוב שמתאים לאחיזת PALM?

ומה דעתך על המקלדות המכניות שציינתי? אני דיי סגור על סוויצ'ים אדומים כי כל מה שאני עושה במחשב זה רק משחקים.. לכתיבה אני מאמין שאני כבר אתרגל

פורסם

עכברים מומלצים לאחיזת Palm הם Logitech G400s ו-Mionix Naos 3200. יש לי את שניהם, עכברים מצויינים. כרגע אני עם ה-G400s ומאוד מרוצה ממנו.

המקלדות של Corsair הן טובות. דרך אגב גם סוויצ'ים חומים טובים למשחקים, החומים נחשבים לטובים לכל המטרות (All-round).

יש לי מקלדת של Filco עם סוויצ'ים חומים והם מאוד נוחים להקלדה, אני בטוחה שגם למשחקים (לא יוצא לי להשתמש במקלדת למשחקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים