עבור לתוכן

עדכון, כמה אתם משלמים על טריפל של הוט?

Featured Replies

פורסם

בדיחה טובה אבל מיקוח לא טוב? אני בחבילת טריפל אגב: טלוויזיה, טלפון ותשתית.

פורסם

להוט נט אתה משלם 20 שח לחודש. פחות מעשירית מהתשלום שאתה משלם להוט. ובכלל, הוט מובייל מחלקים את הוט נט חינם לכל מנוי שלהם.

אז איזה כוח מיקוח אתה מדמיין שקיים כאן ?

פורסם

הוטנט לא מרוויחים עליך אפילו לא אגורה, וכנראה שאפילו מפסידים כסף על כל לקוח במחיר הזה.

IF ANYTHING כוח המיקוח שלך יהיה אם תתחייב לא להתחבר להוטנט....

פורסם

אני חיפשתי מחירי תשתית לכל רוחבי פס הוט מאפשרת אבל לא מצאתי באתר. KAMAZE נותן רק מחירים ל-12 מגה, 30 מגה ו-100 מגה. האם זה כל האופציות בפועל?

פורסם
כן.

לא הגיוני כי הוטנט מציעה עוד מהירויות חוץ מאלה: 5, 10, 12, 15, 30, 40 ו-100.

פורסם

סבבה, לא הגיוני.

עובדה.

חוץ מזה שהוטנט לא "מציעה" שום דבר, היא מספקת מנוי אינטרנט ב-20 שקל. לא משנה אם זה מהירות 5 או 100.

היא יכולה לכתוב שם גם 47.548 וזה עדיין לא ישנה שום דבר, אין לה בכלל מסלולים/חבילות, אתה מקבל מנוי של 100 אם תרצה או אם לא, והמהירות בפועל תהיה תלוי בתשתית שלך.

המספרים שאתה רואה ב"רשימה" (שמובילים כולם בדיוק לאותו עמוד הרשמה) אלה מהירויות ישנות שכבר לא רלוונטיות ולא מוצעות כלל ע"י חברות התשתית.

פורסם
סבבה, לא הגיוני.

עובדה.

חוץ מזה שהוטנט לא "מציעה" שום דבר, היא מספקת מנוי אינטרנט ב-20 שקל. לא משנה אם זה מהירות 5 או 100.

היא יכולה לכתוב שם גם 47.548 וזה עדיין לא ישנה שום דבר, אין לה בכלל מסלולים/חבילות, אתה מקבל מנוי של 100 אם תרצה או אם לא, והמהירות בפועל תהיה תלוי בתשתית שלך.

המספרים שאתה רואה ב"רשימה" (שמובילים כולם בדיוק לאותו עמוד הרשמה) אלה מהירויות ישנות שכבר לא רלוונטיות ולא מוצעות כלל ע"י חברות התשתית.

עכשיו אני בתשתית של 12 מגה. במידה ואצטרך להוטנט, מה אגיד לנציג אם ישאל על איזו מהירות אני רוצה ללכת? או שהוא לא ישאל כלום ופשוט יצרף אותי? לא רוצה להגיע למצב אחר כך כאשר מהירויות יעדכנו וכל אחת תהיה במחיר שלה ואני עדיין אגלוש ב-12 מגה. מקסימום אגיש שאני רוצה 12 מגה ליתר ביטחון עתידי...

פורסם

^ממילא המחיר אצל HotNet על כל המהירויות הוא 20 שקל אז אם אתה בתשתית על 12Mb תבחר אצל HotNet מהירות של 12Mb ואם בהמשך תשתדרג למהירות גבוהה יותר אצל התשתית פשוט תתקשר לHotNet ותגיד להם לעדכן את המהירות.

פורסם

מה? זאת הצעה מגוחכת.

שפשוט לא יבלבל להם את השכל והוא יקבל מנוי 100 (אני חושב שהם אפילו לא טורחים לשאול, וגם אם כן אז זה הולך בערך "100 מגה כן?" ואתה רק צריך להנהן), אם בעתיד הוא ישדרג את התשתית אז הספק כבר יהיה מוכן.

אבל שוב אני בכלל לא בטוח שיש להם בכלל את היכולת הטכנית להגביל את מהירות המנוי - פשוט כי הם מעולם לא היו בקטע הזה. כל המהירויות עולות אותו דבר.

פורסם

^דיברתי איתם לפני כמה ימים והם דווקא כן טורחים לשאול(לפחות אותי שאלו).

פורסם

זה לא משנה כלום מהתשובה שלי, להגיד להם כל מהירות שהיא פחות מ-100 זה מעשה טיפשי.

פורסם

חבל שלתשתית אין מחיר קבוע בלי קשר למהירות גלישה. אני דווקא שכחתי את זה וחשבתי שכל מה שעליי לעשות, זה להתחבר למסלול 100 מגה ולהנות מגלישה במהירות אור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים