עבור לתוכן

שדרוג כרטיסי מסך למערך CF

Featured Replies

פורסם

^ אתה טועה... לא הייתה סיבה, עכשיו יש, לפחות בכרטיסים החזקים.

• תגובות 49
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צוואר בקבוק..

פורסם

יש פה בחור בשם ymac(יואב) עם 2500K ו-GTX780, המעבד שלו פשוט נחנק תחת המולטי של BF4.

מה שיוצר צוואר בקבוק ומגביל את הכרטיס.

אפשר להגיד ש-BF4 יצא וטרף את חוקי המשחק, הוא פשוט מגדיר מחדש את המושג ״i5 מספיק לגיימינג״.

אמליץ לכל מי שקונה כרטיס שחזק מR9-280X או GTX770 לשקול קניה של מעבד i7 לקבלת מרווח בטחון גדול יותר בצריכת המעבד.

פורסם
  • מחבר

אז למעשה לפי מה שאני מבין כדאי לשדרג גם את המעבד?

והאם ב- OC הספק יחזיק?

פורסם

כרטיס כמו ה290X יעשה מהמעבד שלך קציצות ולא משנה באיזה תדר תהיה, אז עם שני חמורים כאלו זה כבר בשר טחון.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא אנצל את המקסימום מזוג כרטיסים כאלו אולי בכלל כדאי לשדרג לכרטיסים זולים יותר שעדיין יתנו לי שיפור ב BF4 לעומת מה שיש לי היום, השאלה האם גם אז המעבד יצור צוואר בקבוק.

פורסם

עם מעבד כמו 2500K אולי שני GTX760 היו מתאימים כדי לא ליצור צוואר בקבוק.

פורסם

לא צריך להתרגש, כשתרגיש תקיעות ושהמשחק לא זז חלק, תפתח מנהל משימות והמעבד חנוק ולא יורד מ-100%, תאמין לי שתתרגש.

למה קניתי שני כרטיסים כדי לבטל אחד ולהשאיר אותו ליופי?

יש צוואר בקבוק ויש צוואר בקבוק, אתה משקיע בכרטיס כל כך חזק וחשובים לך כל הביצועים באחוזים שהוא נותן מעל כרטיסים אחרים אז למה?

אקנה 290X כדי שיתפקד כ-7950?

פורסם

^ זה לא בהגדרות מקסימליות... זה רק ב-HIGH

פורסם

לא יעזור מה שיש בבאנצ׳ם, אני יודע מה קורה בתאכלס מנסיון ומתגובות של משתמשים אחרים.

עברתי למעבד אמנם מפלצת אבל מרגישים את החלקות ואיך מעבד חזק תורם לעניין הסטאטר.

דרך אגב קלייטון אתה משחק במולטי של BF4?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאם אני רוצה לקבל יותר מהכרטיסי מסך אז רצוי לשדרג את המעבד, יש לי אפשרות לשדרג ל i7 3770K, אני מניח שזה יתן לי שיפור מבחינת הצוואר בקבוק.

פורסם

קודם תעבוד על המערך ואחר כך תראה אם אתה באמת צריך מעבד חזק יותר.

עידן, לא(בבטא קצת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים